Landschapscamping Het Wargerink

Het Wargerink staat voor kleinschalig kamperen tussen es en Buurserbeek. Geniet hier van rust en de prachtige natuur.

Landschapscamping Het Wargerink is een kleinschalige camping in Buurse (Twente) vlakbij de Duitse grens. De ruime plaatsen liggen aan de esrand en grenzen aan de Buurserbeek waarlangs een bloemenweide is gecreëerd, hetgeen een heel natuurlijk beeld geeft. U heeft hier dus géén overburen. Landschapscamping Het Wargerink in Buurse is gericht op de rustzoekende kampeerder en biedt geen seizoensplaatsen aan.

Alle plaatsen zijn voorzien van maar liefst 16 ampère stroom, een eigen waterpunt en gratis WiFi op het hele terrein. Er zijn uitstekende moderne en ruime sanitaire voorzieningen in het verwarmde gebouw bestaande uit 2 toiletten, 2 douches, 2 afsluitbare wastafelruimtes. Buiten een afwasplaats en een stortplaats voor het chemisch toilet. Er is een ruimte met folders, fiets- en wandelroutes en diverse tijdschriften en boeken. Daarnaast nog een wasmachine en droger speciaal voor de campinggasten. Om het landschappelijke te benadrukken is het gehele terrein autovrij.

Twente is natuurlijk een gebied dat u uitstekend op de fiets kunt ontdekken. De mooiste fietspaden leiden door het coulisselandschap. Vanaf landschapscamping Het Wargerink in Buurse vindt u direct aansluiting op meerdere fiets- en wandelroutes. Op loopafstand liggen de natuurgebieden Het Witteveen (10 min.) en Het Buurserzand (15 min.) Haaksbergen, Enschede en het Duitse grensgebied liggen in de directe omgeving.

Voor tarieven en informatie verwijzen we u naar de website.

Of bekijk de website www.hetwargerink.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter