navigatie overslaan
Campings in Haaksbergen

Campings in Haaksbergen

Haaksbergen is een prachtige regio in de provincie Overijssel waar de natuur en het buitenleven centraal staan. Een populaire manier om deze regio te verkennen, is door te verblijven op een van de vele campings in Haaksbergen. Laat ons je een overzicht geven met de beste campings in de omgeving en vertellen we je alles over de leuke activiteiten die je met je gezelschap kunt ondernemen tijdens je verblijf.

Campings in Haaksbergen: waar moet je zijn?

Als je op zoek bent naar een mooie camping in Haaksbergen, dan zijn er verschillende opties beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld terecht op Camping Scholtenhagen, gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Haaksbergen. Deze camping beschikt over ruime kampeerplekken en faciliteiten zoals een zwembad en speeltuin. Ook Vakantiepark Bergsehaak is een aanrader. Deze camping ligt in een bosrijke omgeving, bij het Lankheet en beschikt over prachtige kampeerplekken en vakantiehuisjes.

Activiteiten in Haaksbergen

Tijdens je verblijf op een van de campings in Haaksbergen is er genoeg te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Buursezand, een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook de Watermolen van Haaksbergen is een bezoekje waard. Deze historische watermolen uit 1548 is nog steeds in werking en er is een gezellige horecagelegenheid bij gevestigd.

Verder kun je met je gezelschap een dagje doorbrengen in Duitsland je kunt zo de grens over bij Haaksbergen.