Henk Pen Caravans

Henk Pen Caravans is hét vakantiewarenhuis in Haaksbergen. Je kunt hier terecht voor o.a. caravans, kampeerauto's, stacaravans, tenten en kampeerartikelen. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Vakantiewarenhuis

Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto's is een vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen. Volgens goed Twents gebruik staat de koffie altijd klaar!

Collectie

Op ruim 20.000 m2 bevindt zich een topcollectie caravans, kampeerauto's, en stacaravans. Een perfecte presentatie van ongeveer 500 modellen, passend bij iedere smaak en beurs. Henk Pen Caravans en Kampeerauto's is o.a. leverancier van KIP, Dethleffs en Adria caravans en Dethleffs, Adriatik, Sunlight en Westfalia kampeerauto's. Het bedrijf is eveneens dealer van Nordstar, Santana en Boston stacaravans. Het spreekt eigenlijk voor zich dat men hier voor alle merken terecht kan. Er is een voortdurend wisselende collectie gebruikte kampeermiddelen van alle merken voorradig, allen zeer scherp geprijsd.

Kijkshop

In de unieke kijkshop kun je terecht voor alle onderdelen en accessoires die onmisbaar zijn in en rondom de caravan en kampeerauto. Op de bovenverdieping krijg je een goed beeld van de mogelijkheden op het gebied van voortenten en luifels.

Deelcamper.com

Per 1 augustus 2019 is Henk Pen Caravans & Kampeerauto’s te Haaksbergen overgenomen. Via Deelcamper.com, een gezamenlijk initiatief met Henk Pen Caravans & Kampeerauto’s, kunnen privépersonen samen een camper aanschaffen.

  • Henk Pen Caravans is een oplaadpunt voor elektrische fietsen
  • Henk Pen Caravans is tevens acceptant van de VVV cadeaubon
Of bekijk de website www.henkpen.nl

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

De openingstijden gelden voor de showroom. Openingstijden werkplaats:
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 12:00 uur


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter