navigatie overslaan

B&B Het Haaksbergs Hofje

Ben je van plan een paar dagen naar Haaksbergen te komen? Dan ben je van harte welkom bij B&B Het Haaksbergs (teken- en schilder) Hofje. Middenin het centrum en tegelijkertijd dichtbij de natuur. Yvonne en Léon Klaczynski ontvangen je met open armen.

Het Haaksbergse Hofje is van alle gemakken voorzien. Je beschikt over een eigen volledige etage met een eigen ingang, zitkamer, slaapkamer en badkamer. ’s Ochtends kun je genieten van een lekker vers ontbijtje. Roken is niet toegestaan.

Een fijne plek

De B&B is een fijne plek om tot rust te komen en te genieten van de mooie omgeving. Heb je zin in een inspiratiewandeling en daarna een teken- of schilderworkshop? Of gewoon lekker overnachten kan vanzelfsprekend ook! Op de bovenverdieping is een atelier waar de schilder- of tekenworkshop geboekt kan worden.

Startpunt

Wandelen of fietsen? B&B Het Haaksbergs Hofje is een uitstekend startpunt. Vanuit hier kun je genieten van de vier prachtig natuurgebieden; Buurserzand, Witte Veen, Haaksbergerveen en Het Lankheet. Het centrum ligt op een steenworp afstand voor een hapje en drankje.

Meer informatie & boeken

Voor meer informatie of boekingen kun je contact opnemen met: Yvonne en Léon Klaczynski:
T 06-50235663 of 06-10437013
E
W www.bnbhethaaksbergshofje.nl

Categorieën