navigatie overslaan

Groepsaccommodatie Goed Te Pas

Groepsaccommodatie Goed Te Pas, dé groepsaccommodatie van Twente voor groepen tot 48 personen. 'Goed te pas' een Twentse uitdrukking om aan te geven dat je je goed voelt, goed in je vel zit. Dat is het gevoel dat zij willen geven met hun groepsaccommodatie.

In Twente heerst rust. Dat zie je aan de mensen, proef je in het eten en voel je tijdens een wandeling door het bijzondere coulisselandschap. Twente beschikt over vele rijkdommen van bossen met kabbelende beekjes, uitzichten vanaf heuvels, heide met schapen en eeuwenoude (water)molens tot pittoreske dorpjes. Het Twentse boerenland heeft veel te bieden! Een goede reden om gezellig in groepsverband eens kennis te maken met al dat moois.

Je goed voelen, goed in je vel zitten, in het Twents ook wel “Goed te pas” genoemd. Precies het gevoel waarnaar wij streven voor onze gasten.

Groepsaccommodatie Goed te Pas beschikt over diverse slaapzalen, met in totaal 48 slaapplekken. Er is een centrale ontmoetingsruimte waarin activiteiten georganiseerd kunnen worden. Tevens is er een keuken met gasstel en voldoende koelkasten aanwezig.

Activiteitenruimte

De centrale ontmoetingsruimte is voorzien van diverse zitgelegenheden om te eten of gezellig samen te zijn. Er is een HD TV met satelliet ontvangst en een stereo-installatie met microfoon voor Karaoke. In de speelruimte zijn diverse spellen, waaronder airhockey, tafelvoetbal, dartbord, sjoelbakken en diverse bordspelen.

Keuken

De professionele horecakeuken is door een bar gescheiden van de activiteitenruimte. Er zijn voldoende koelingen, een groot 6-pits fornuis en een snelspoeler. Verder beschikt de keuken over:
- horecavaatwasser
- 2x dubbele barkoeling
- barvriezer
- koffiezetapparaat, filters zijn aanwezig
- waterkoker
- 6-pits gasfornuis met elektrische oven
- grote rijstkoker
- bain marie
- servies, glaswerk en bestek
- pannen en andere kookbenodigdheden

Slaapvertrekken

Goed slapen hoort bij een gezellige vakantie. Dat zit wel goed bij Goed te Pas! Er zijn 48 heerlijke slaapplekken in robuuste steigerhouten stapelbedden. De bedden hebben anti-allergische en vocht-afstotende matrassen. Er zijn 5 slaapkamers met altijd een aangename temperatuur. Zelfs tijdens hete zomernachten!

Sanitair

Er zijn 4 toiletten en 6 doucheruimtes met comfortabele douches. Alles is nieuw, ruim en modern.

Mogelijkheden

Wil je plezier en vermaak tijden je verblijf? Er zijn mogelijkheden zat! Sport & spel voor binnen en buiten is aanwezig. Houdt je wel van een vuurtje stoken? Dat kan! Wil je dan ook nog je vlees, vis of groente bereiden op een vuurtje? Ook dat kan. De vuurschaal is geschikt voor zowel een kampvuur als om op te bbqen.
Wil je liever niet zelf het eten bereiden? Maak dan gebruik van de vele catering- of bezorgmogelijkheden die Haaksbergen te bieden heeft.

Over je bereikbaarheid tijdens je verblijf hoef je je geen zorgen te maken. De accommodatie heeft supersnel WiFi via glasvezelaansluiting.

In overleg kunnen er diverse arrangementen georganiseerd worden in de omgeving. Kortom van alles is mogelijk in de groepsaccommodatie Goed Te Pas!

Meer informatie of boeken?

Voor de diverse mogelijkheden en/of een prijsopgave kun je contact opnemen met Frank Aldendorff. Dit kan via T 06-13197777 of via E .

Categorieën