Groepshuizen in Twente

Verblijf je liever in een authentiek Twents groepshuis of kies je voor een luxe groepsaccommodatie in Haaksbergen? Er is altijd wel een optie waar jij je thuis voelt. In Haaksbergen en omliggende dorpjes zoals Buurse vind je diverse groepsaccommodaties. Een groot voordeel: de veelzijdige natuur van Twente is nooit ver weg.

Groepsaccommodatie Haaksbergen: inspiratie

Haaksbergen is de ideale locatie voor een onvergetelijk groepsuitje. De juiste groepsaccommodatie kan het verschil maken. Scrol door onze aanbevelingen en kies de accommodatie die het beste past bij de behoeften en wensen van jouw groep. Er zijn groepsaccommodaties passend bij verschillende groepsgroottes.

De Pol Groepsaccommodatie en B&B

Haaksbergen staat bekend om haar landelijke charme en een verblijf in een landelijke groepsaccommodatie is de perfecte manier om deze authenticiteit te ervaren. De Pol Groepsaccommodatie en B&B is zo’n landelijke groepsaccommodatie en is geschikt voor jong én oud. Er zijn 4 groepsaccommodaties beschikbaar:

  • De Deel - 6 personen
  • Meijersgaarden - 8 tot 16 personen
  • Hooiberg - 10 tot 16 personen
  • Langenberg - 12 tot 30 personen

In de nabije omgeving vind je volop fiets- en wandelmogelijkheden. Daarnaast is een mooie kano- of vaartocht ook zeker de moeite waard!

De Pol Groepsaccommodatie en B&B
De Pol Groepsaccommodatie en B&B

De Meene Camping & Groepsaccommodatie

De Meene Camping & Groepsaccommodatie ligt aan het Witte Veen, ideaal voor natuurliefhebbers. Deze groepsaccommodatie in Buurse beschikt over 4 slaapzalen met maar liefst 46 slaapplaatsen. Daarnaast profiteer je van een volledig ingerichte keuken, uitgebreide sanitaire voorzieningen en verschillende speelfaciliteiten.

Dankzij de vele slaapplaatsen is deze groepsaccommodatie bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld schoolreisjes, een trainingsweekend met je sportclub of bedrijf of een familieweekend. Je zal ongetwijfeld een mooie tijd hebben bij De Meene.

Groepsaccommodatie Goed Te Pas

'Goed te pas', een Twentse uitdrukking om aan te geven dat je je goed voelt. Een verblijf bij Groepsaccommodatie Goed Te Pas staat dus ook in het teken van comfort en plezier. Deze groepsaccommodatie in Haaksbergen beschikt over diverse slaapzalen met in totaal 48 slaapplekken.

Ben je na het ontspannen in de Twentse natuur toe aan wat reuring? Er is een centrale ontmoetingsruimte waarin activiteiten georganiseerd kunnen worden. Zo vind je hier spellen als airhockey, tafelvoetbal, darts, sjoelen en diverse bordspellen. Al die inspanning zorgt voor flinke trek. Ook daar is over nagedacht! Er bevindt zich een professionele horecakeuken met bar bij de activiteitenruimte.

Natuurvriendenhuis Den Broam

Voor een groepsaccommodaties in Buurse, nabij Haaksbergen, kun je terecht bij Natuurvriendenhuis Den Broam. Dit grote huis ligt verscholen in de bossen. Het zogenoemde ‘boshuis’ beschikt over 14 kamers met in totaal 32 bedden. Ben je avontuurlijk ingesteld? Kies dan voor een slaapplek in een ‘broamhut’ of tipi en maak gebruik van een compleet uitgeruste buitenkeuken en sanitaire voorzieningen.

Natuurvriendenhuis Den Broam
Natuurvriendenhuis Den Broam

Haaksbergen met een groep

Groepsaccommodatie gevonden? Dan is het nu tijd om activiteiten te plannen in Haaksbergen en omgeving! De regio is ideaal voor liefhebbers van wandelen, fietsen, mountainbiken en zelfs kanoën. Kom je in de zomermaanden naar Haaksbergen? Grote kans dat je dan kennismaakt met een lokaal evenement, zoals Dwars door de Bouwvak. Of plof met je groep neer op een terras en geniet van de gezelligheid.

Voor (grote) groepen zijn er tal van uitjes beschikbaar, van actief tot cultureel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een golfcursus op het Twentse Golf Park of een toffe escaperoom bij Hof te Langelo? Voor iedere groep, van familie tot schoolklas, is er wat wils in het veelzijdige Haaksbergen. Houd ook zeker de Uitagenda in de gaten!