Bed & Breakfast

Er zijn verschillende Bed & Breakfast accommodaties in Haaksbergen waaruit je kunt kiezen. Elk van deze biedt comfortabele kamers en uitstekende voorzieningen, zoals gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid en een heerlijk ontbijt.

Alle B&B in Haaksbergen hebben een prachtige ligging en ieder zijn unieke kenmerken. Zo heeft B&B Erve Bruggert een prachtige Bed & Breakfast dat beschikt over comfortabele kamers, een mooie tuin en een heerlijk ontbijt. De Pol Groepsaccommodaties ligt in het buitengebied van Haaksbergen. De accommodatie is geschikt voor groepen tot 28 personen en beschikt over een grote keuken, een gezellig woonkamer en een mooie tuin. Ideaal voor een familie- of vriendenweekend.

Boerderijkamers De Pepper is een gezellige Bed & Breakfast ook gelegen in het buitengebied van Haaksbergen. De accommodatie beschikt over comfortabele kamers en een heerlijk ontbijt. Perfect voor een ontspannen verblijf in de natuur.

Een populaire attractie is het Buurserzand, een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt over meer dan 3.500 hectare. Het gebied is perfect om te wandelen, fietsen en vogels te spotten.