navigatie overslaan

Fiets- en Kanoverhuur Ten Brinke

Tussen Eibergen en de Duitse grens ligt het plaatsje Rekken. Hier is dit boerenbedrijf gelegen, op 200 meter van de Duitse grens en op 150 meter van de Berkel. Naast de uitgebreide fiets- en kano-arrangementen, kunnen ze ook je drankjes, barbecue of maaltijden verzorgen.

Bij ten Brinke kun je terecht voor fiets- en kanoverhuur, kinderfeestjes, diverse arrangementen, klompgolf, indoor curlingbaan, klootschieten en kamperen. Mooie locatie voor vermaak met de familie, collega's vriendengroep of het gezin.

Kanoverhuur

Kanovaren in Duitsland

De tocht start vanaf Ellewick of Vreden. Vanaf Ellewick vaar je in ongeveer anderhalf uur terug naar Rekken. Bij een lage waterstand is de Berkel goed bevaarbaar en is de tocht ook geschikt voor mensen zonder ervaring en gezinnen met kinderen. Bij hoog water kan alleen worden gevaren door de wat ervaren kano vaarders. Start je vanaf Vreden, dan duurt de tocht ongeveer drie uur. Je passeert enkele watervallen waarbij geen aanlegsteigers zijn. Deze tocht is alleen geschikt voor mensen met vaarkennis.

Kanovaren in Nederland

Voor een leuk tochtje met het gezin of een groep is de 'Eilandentocht' een aanrader! Je vaart in ongeveer een uur stroomopwaarts om de eilanden heen en weer terug. Onderweg zijn geen stuwen en je wordt omringd door prachtige flora en fauna. Een langere tocht over de Berkel is ook mogelijk. Hiervoor moet je reserveren.

Staand kanovaren

Stand up paddling, kort gezegd 'suppen', staat garant voor veel plezier op het water. Een goede training voor je hele lichaam!

Fietsverhuur

Een dames- of herenfiets, kinderfiets, tandem, elektrische fiets, mountainbike, kinderzitjes en kidkar aanhanger; alles is mogelijk! Ook bezorgen of ophalen op locatie is mogelijk. Wil je er een mooie route bij? De zelf uitgezette zijn gratis, andere (zoals de Flamingroroute) kun je tegen kostprijs kopen.

Groepsfiets

Gezelligheid ten top! Er zijn fietsen voor 4 tot 40 personen. Er is ook ruimte voor een goed gevulde mand. En bezorgen op locatie kan ook. Leuk idee voor een feestje!

Activiteiten

Klompgolf

Je speelt met 2 groepen van maximaal 6 personen. Met een stok met daaraan een klomp leg je een parcours af en sla je de bal door poortjes. De groep met de minst aantal slagen is de winnaar.

Indoor curlingbaan

Curling is niet alleen iets voor op het ijs. Dit kan ook op een gladde mat! Je speelt met 2 teams en probeert de schijven van het andere team zo te raken dat ze niet in het puntgebied komen.

Klootschieten

Je legt met meerdere teams een parcours af en werpt onderweg met een loden-houten kogel. Het team met het minste aantal worpen is de winnaar.

Kamperen

Kom onthaasten in de prachtige natuur van het mooie Achterhoekse plattelandsdorp Rekken. Overnacht met maximaal 8 personen in een Saharatent of neem je eigen kampeermiddel mee. Wil je op een unieke manier je eigen eten bereiden? Huur dan de hang barbecue erbij.

Familie- en bedrijfsfeesten

De mooie ligging, het ruime aanbod aan activiteiten en de comfortabele binnenruimtes maken de locatie zeer geschikt voor familiedagen, teambuilding- en bedrijfsuitjes en kinderfeestje. Met een barbecue, buffet of lunch erbij heb je een volledig verzorgd programma.

Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Combineer bijvoorbeeld fietsen met kano varen of stel een dagdeel vullend programma samen met verschillende activiteiten. Eten en drinken erbij maken het feest compleet.

Info

Ga voor meer informatie naar de website of Facebookpagina van Ten Brnke. Bellen met 0545-431626 of mailen met mag ook.

Categorie├źn