Met een groep

Samen op avontuur!

Een groepsuitje in Haaksbergen is de perfecte gelegenheid om samen op avontuur te gaan en onvergetelijke herinneringen te creëren. Of je nu een bedrijfsuitje, een familiedag of een uitstapje met vrienden plant, Haaksbergen biedt een breed scala aan avontuurlijke activiteiten en gezellige bezigheden voor groepen van alle groottes en interesses.

Actieve Uitdagingen

Voor groepen die van actie houden, is Haaksbergen een waar paradijs. Probeer een spannende mountainbiketocht door de prachtige natuurlijke omgeving van Buurserzand, waar uitgestrekte bossen en heidevelden op je wachten. Of daag anderen uit voor een potje golf op de golfbaan van Twente of bij Pitch&Putt.

Teambuilding in de Natuur

Haaksbergen biedt tal van mogelijkheden voor teambuilding in de natuur. Overwin samen obstakels in een avontuurlijk survivalparcours of werk samen om escape room op te lossen. Deze activiteiten versterken de band tussen teamleden en zorgen voor veel plezier.

Culinair Genieten

Een groepsuitje is niet compleet zonder lekker eten. Haaksbergen heeft uitstekende restaurants en eetgelegenheden waar je kunt genieten van lokale gerechten en internationale keukens. Reserveer een tafel in een sfeervol restaurant en sluit de dag af met een heerlijke maaltijd.