navigatie overslaan
Kids & Familie

Kids & Familie

Ontdek het perfecte familie-uitje in Haaksbergen, waar avontuur en plezier hand in hand gaan. Of je nu op zoek bent naar spannende activiteiten of educatieve ervaringen, Haaksbergen heeft voor gezinnen van alle groottes en leeftijden iets te bieden. Van parken en speeltuinen tot wandel- en fietspaden en culturele instellingen, er is genoeg te zien en te doen voor een onvergetelijke dag vol plezier en ontdekkingen.

Ontdek leuke activiteiten voor jong en oud

Een dagje uit met het gezin is altijd een speciale gelegenheid, en Haaksbergen, gelegen in het prachtige Overijssel, biedt een overvloed aan leuke activiteiten voor zowel jong als oud. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke belevenissen in de natuur of educatieve ontdekkingen, deze charmante stad heeft voor elke familie iets te bieden.

Avontuur in de natuur

Haaksbergen staat bekend om zijn prachtige natuurlijke omgeving en is de ideale plek voor avontuur in de buitenlucht. Breng een dag door in het prachtige Buurserzand, waar je kunt wandelen, fietsen of zelfs een spannende mountainbiketocht kunt maken. Voor een unieke ervaring kun je ook kiezen voor een huifkartocht door de schilderachtige bossen en heidevelden.

Museum Buurtspoorweg

Voor gezinnen met een passie voor geschiedenis en treinen is een bezoek aan Museum Buurtspoorweg een must. Dit museum biedt een fascinerende kijk op de spoorweggeschiedenis van Nederland. Neem een ritje met een historische stoomtrein en ontdek hoe reizen per trein vroeger was.

Of je nu geniet van de natuur, geschiedenis, avontuur of educatie, Haaksbergen heeft voor families van alle groottes en leeftijden een onvergetelijke ervaring in petto. Veel plezier!