IJsch Haaksbergen

Skeeleren en schaatsen, binnen IJSCH kun je dit op verschillende niveaus doen: leren, trainen, wedstrijd en recreatief.

Skeeleren

De 400 meter combibaan op het sportcomplex van IJSCH staat in de zomermaanden in het teken van skeeleren. Je kunt er al skeelerend doortrainen ter ondersteuning van het schaatsen, skeeler clinics voor jong en oud volgen en recreatief skeeleren tijdens de publieksuren (donderdags 18.30-19.30 uur).

Als het kan gaan we over één nacht IJS(CH).

Schaatsen op natuurijs

Omstreeks november zet IJSCH een klein laagje water op de baan. Door de ingenieuze aanleg is het na een korte vorstperiode al mogelijk om veilig op de natuurijsbaan te schaatsen.

Eerste Marathon op Natuurijs

Bij winterse temperaturen wordt de werkgroep ‘Eerste Marathon op Natuurijs’ direct fanatiek. Bij vorst willen ze graag de eerste van Nederland zijn waar een marathon op natuurijs geschaatst kan worden. Zeven keer is het al gelukt!

Over de club

Bij IJSCH gaat het om de passie voor de schaatssport en om de mensen die deze passie delen. Naast recreatief schaatsen zijn de leden actief in het langebaan wedstrijdschaatsen, marathonschaatsen, shorttracken en skeeleren. Ondersteunend aan het schaatsen doen leden in groepsverband aan conditie- en wielertraining. Van oktober tot en met maart is IJsbaan Twente in Enschede de thuisbasis van IJSCH, tenzij er natuurijs op de eigen buitenbaan ligt.

Doelgroep

  • Kinderen 0 t/m 4: n.v.t.
  • 4 t/m 12: kinderen vanaf 6 jaar kunnen lid worden
  • Jongeren 12 t/m 18: ja
  • Volwassenen 18+: ja
  • 65+: ja
  • Specifieke doelgroepen: n.v.t.

Meer info

Of bekijk de website www.ijsch.nl

contactinformatie

 

Scholtenhagenweg 40b
Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter