1. 0/6
  '

  Doe-tips

  6 tips voor een geslaagde kerstvakantie in Haaksbergen. Leef je uit!

  Beleef de kerstvakantie in Haaksbergen op een unieke wijze! Ga op een betoverende winterrit met de stoomtrein. Maak een wandeling door de natuur en ontdek het landschap op een magische manier. Óf met een beetje geluk kun je op natuurijs schaatsen. Ervaar de veelzijdigheid van Haaksbergen met onderstaande tips.

 2. 6/6

  6.

  Snertwandeling

  Ontdek de betoverende schoonheid van het Buurserzand tijdens de Snertwandeling. Op 16 & 17 en 23 & 24 december. Stap in het avontuur en kies tussen twee routes van circa 5 of 10 kilometer door de adembenemende natuur. Start jouw wandeltocht tussen 10.30 en 13.30 uur. Na de wandeling wacht een hartverwarmende huisgemaakte snert om van te genieten

 3. 5/6

  5.

  Crazy Christmas Party

  Mis het niet! De legendarische Crazy Christmas Party, nu nog grootser! Verhuisd van de Lourdeskerk naar De Kappen - een onmisbaar 18+ feest voor Haaksbergen en omstreken. Bereid je voor op een spectaculaire avond die de kerstsfeer naar een hoger niveau tilt!

 4. 4/6

  4.

  Winterritten Stoomtrein

  Beleef nostalgie tijdens de kerstvakantie met de traditionele winterritten van Museum Buurtspoorweg. Kijk in de locomotievenloods en werkplaats in Haaksbergen. Ontdek de geheimen van het historisch materieel en verken de fascinerende modelbaan Zuiderspoor in Boekelo.

 5. 3/6

  3.

  Top2000 Quiz

  Ben jij klaar om jouw muzikale kennis te testen en tegelijkertijd een gezellige avond te hebben? Dan is Top 2000 Quiz bij De Kappen het evenement waar jij bij moet zijn. De quizmaster vuurt een hele serie aan boeiende en gevarieerde vragen over de ‘lijst der lijsten’ op je af. En uiteraard zit er veel, heel veel muziek in deze Quiz!

 6. 2/6

  2.

  Schaatsen in Haaksbergen

  Met een beetje geluk kun jij schaatsen tijdens de kerstvakantie. Omstreeks november zet IJSCH een klein laagje water op de baan. Na een korte vorstperiode is het dan al mogelijk om veilig op de natuurijsbaan te schaatsen. Houd de stoplicht in de gaten!

 7. 1/6

  1.

  Uit met een groep?

  Er zijn in Haaksbergen genoeg mogelijkheden om er actief op uit te gaan met een groep, bijvoorbeeld voor een vriendenuitje, familievakantie óf teambuilding. Wij hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Tips voor de meivakantie!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

 3. Doe-tips

  Ontdek de Magie van het spoorverleden bij Museum Buurtspoorweg Haaksbergen

  Geschreven door Museum Buurtspoorweg
 4. Doe-tips

  Voetgolf in Twente

Tip je vrienden

facebook twitter