Uit eten in Haaksbergen

In Haaksbergen vind je tal van lekkere restaurants. Dit Twentse dorp is dus de perfecte plek voor een goed diner. Of je nou romantisch met je geliefde uit eten gaat in Haaksbergen, met de hele familie op pad bent of je beste vriend mee uit eten neemt.

Zoek je een restaurant in het centrum van Haaksbergen? Of vind je het juist leuk om de omgeving van Haaksbergen te ontdekken? En wil je graag een steak? Of heb je liever een vegetarisch diner? Het is helemaal aan jou.

Een culinaire reis in restaurants in Haaksbergen

Ontdek jij graag de smaken van andere landen? Die proef je gewoon in Haaksbergen. We trappen af met Steakhouse Buffalo Bill. Mensen uit de hele omgeving reizen naar Haaksbergen om bij dit restaurant te eten. Alleen al voor de sfeer in het restaurant eten mensen hier graag: het heeft een Amerikaanse stijl en persoonlijke en spontane bediening. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kwaliteit van het eten. Extra leuk: je ziet zelf hoe de koks jouw gerechten klaarmaken.

Steakhouse Buffalo Bill
Steakhouse Buffalo Bill

Tijdens een bezoekje aan El Charro Haaksbergen waan je je in Mexico. En dat gewoon in Haaksbergen. Bij El Charro geniet je van traditionele Mexicaanse gerechten, vleesspecialiteiten en Fajitagerechten. Lunch of diner – jij kiest wanneer je plaatsneemt in het restaurant. Bij lekker weer kun je plaatsnemen op het terras. Neem een hap van je eten, sluit je ogen en het voelt écht alsof je in Mexico bent.

Vanuit Mexico reizen we door naar Griekenland. Want ook een Grieks restaurant ontbreekt niet in Haaksbergen. Denk aan Tzatziki, Saganaki en Dolmadakia. Oké, misschien zegt het je helemaal niks, maar Grieks klinkt het in ieder geval. Je vindt deze lekkere Griekse gerechten bij Sirtaki. Het restaurant is gevestigd in de oude pastorie aan de Markt in Haaksbergen.

We hoeven niet altijd ver te reizen voor culinaire hoogstandjes. Dat bewijst Restaurant Haarmühle wel. Het restaurant ligt nét in Duitsland, maar is wel heel makkelijk te bereiken vanuit Haaksbergen. Het Duitse restaurant ligt naast een 400 jaar oude watermolen en aan de oever van de kleine rivier de Aa. Je ontdekt in het restaurant de echte Westfaalse keuken. Geniet van de typisch Duitse gerechten zoals een knapperige Schnitzel of Strammer Max: versgebakken boerenbrood met Westfaalse rauwe ham en twee spiegeleieren.

Het beste restaurant in Haaksbergen

Wat is nou het beste restaurant in Haaksbergen? We kunnen je vertellen: Haaksbergen heeft er heel wat. De combinatie van heerlijke streekproducten, culinaire kennis en de magische ambiance van het restaurant maken de onderstaande plekken misschien wel de beste restaurants van Haaksbergen.

Voor een avond vol met culinaire hoogstandjes, is Restaurant Bij Boenders de place to be. Restaurant Bij Boenders is onderdeel van Het Wapen van Beckum. Je vindt het restaurant net iets buiten Haaksbergen, namelijk in Beckum. Je geniet de hele avond van een ontspannen sfeer, uitstekende gerechten en gastvrij personeel. Een diner bij Restaurant Bij Boenders is een ware belevenis.

Ook Restaurant Ninety mag niet in dit lijstje ontbreken. Bij Ninety draait alles om het delen van smaakvolle gerechtjes die vers en met liefde worden bereid. Van kleine tot middelgrote porties. Zo deel je samen met je tafelgenoten de lekkerste gerechten. De hele avond lang, want je kunt de hele avond eindeloos en onbeperkt blijven bestellen.

Restaurant Bij Boenders
Restaurant Bij Boenders

Andere restaurants in Haaksbergen

In het buitengebied van Haaksbergen vind je Het Hagen. Ben je met een grote groep? Dan is dit dé plek om naartoe te gaan. Voor groepen vanaf 12 personen geniet je (op reservering) van een speciaal voor jou samengestelde lunch of diner. Zo kun je met jouw hele familie, vriendengroep of al jouw collega's eten in de omgeving van Haaksbergen.

In het centrum van Haaksbergen vind je Restaurant Masaya. Of je nou alleen eet, samen met iemand anders of met een grote groep – in Restaurant Masaya ervaar je een onvergetelijke dinerervaring. Bij Restaurant Masaya draait het om het verkennen van verschillende smaken en om het delen van gezelligheid en saamhorigheid. De gastvrijheid zorgt er dan ook voor dat jij je meteen thuis voelt in het restaurant in Haaksbergen.

Midden in de prachtige natuur en het boerenlandschap, met ook nog eens een geweldig uitzicht op de Watermolen, vind je Restaurant en Hotel De Watermölle. Het is de perfecte plek om te ontspannen. Op de regelmatig wisselende menukaart staan de lekkerste streekspecialiteiten, bereid met eerlijke producten uit Twente.

Voor een heerlijk diner zit je dus helemaal goed in het Twentse dorp. De restaurants in Haaksbergen staan klaar om jou te ontvangen. Of je nou alleen gaat eten in Haaksbergen of samen met vrienden, familie of je partner.