Het Wapen van Beckum | Bij Boenders

Het Wapen van Beckum is al bijna 125 jaar een bekend fenomeen in Twente. Tussen Haaksbergen en Hengelo, gevestigd in het kleine plaatsje Beckum. Een uitermate geschikte locatie voor feesten en partijen van klein tot groot!

Of het nu gaat om een huwelijk, bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum, vergadering, congres, uitvaart, catering op locatie of andere gelegenheid, je bent bij het Wapen van Beckum aan het juiste adres.

Uit eten Bij Boenders

Kom, proef en geniet! Maak nu kennis met Restaurant Bij Boenders. Dit sfeervolle restaurant bevindt zich in Het Wapen van Beckum. Een wisselende à la carte kaart, heerlijke seizoenspecialiteiten en klassiekers. Van woensdag tot en met zondag kun je er ook lunchen. Zeker zijn van een plekje in het prachtige restaurant met Twents/Saksische architectuur of op het terras? Reserveer hier online.

'Elk gerecht is een schilderijtje.'

Trappen, stappen en happen

Perfect te combineren met een wandel- of fietstocht door het unieke Twentse Landschap is een heerlijke lunch Bij Boenders. In de zomer lekker buiten op het terras of tijdens de winterwandeling even opwarmen bij de open haard.

Afhalen of bezorgen

Wil je liever in de intimiteit van je eigen woonkamer genieten van de gerechten van Boenders? Haal dan iets lekkers af of laat het bezorgen. Klik hier voor het menu.

Zakelijk

Bedrijfsfeest

Een zomerbarbecue, kerstborrel of een ander personeelsfeest? Bij Boenders zijn er mogelijkheden zat. Genieten van een hapje en een drankje en lekkere muziek? Of liever een thema avond, zoals een casino avond of schapen drijven? Informeer eens naar de mogelijkheden, je zult versteld staan! Naast een personeelsfeest zijn er natuurlijk genoeg andere redenen voor een bedrijfsfeest. Een jubileum, een product lancering of een goede deal gesloten? Ook dat moet gevierd worden! Alles is in huis om er een spetterend feest van te maken! Zelfs een feest op een andere locatie behoort tot de mogelijkheden. Het team van Boenders Catering verzorgd je feest tot in de puntjes. Wil je kennis uitbreiden en netwerken? Organiseer een congres, seminar of symposium. Ook voor een zakelijk event zijn de mogelijkheden legio.

Vergaderen

Uit de dageiljkse kantooromgeving, in een inspirerende buiten locatie ontstaan de beste ideeën! Het Wapen van Beckum is een uitstekende vergaderlocatie voor zowel grote als kleine groepen. Er zijn verschillende zaalgroottes en op afstand vergaderen is geen enkel probleem. De zalen bieden alles wat je nodig hebt; voldoende notitieblokken, pennen, een flipover, verschillende mogelijkheden voor audiovisuele apparatuur en een gratis snelle wifi-verbinding. Na een lange ochtend krijg je weer nieuwe energie voor de middag door er een uitgebreide lunch bij te boeken. En napraten na afloop? Boek er een heerlijk diner bij, dan sluit je de dag zeker goed af! Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Privé

Verjaardag of jubileum

Iets te vieren? Er is geen beter excuus voor een feestje als een verjaardag of jubileum! Vier je dag in stijl. Een diner, buffet of alleen borrel. Kies zelf hoe uitgebreid jij het wilt maken.

Familiefeest

Gezellig samen zijn, dat is waar het om draait. Een hapje en een drankje, een leuke activiteit. Er is veel mogelijk op deze unieke locatie. Informeer eens naar de mogelijkheden, dan komen de ideeën vanzelf!

Trouwen

Je geliefde aankijken terwijl je dat ene belangrijke woordje uitspreekt; ja! Dat moment maak je extra speciaal door elkaar eeuwige trouw te beloven op deze unieke locatie. De romantiek van een historische, landelijke locatie gecombineerd met trendy design, een schitterende ambiance voor jullie trouwdag. En wist je dat Het Wapen van Beckum sinds 2011 zelfs een officiële trouwlocatie van de gemeente Hengelo is? De prachtig ingerichte zalen bieden de juiste sfeer voor ieder gezelschap. En bij mooi weer kies je natuurlijk voor de prachtig aangelegde Engelse tuin.

Heb je een andere locatie op het oog voor je trouwfeest? Boenders Catering denkt graag met je mee. Een Nordic Tipi tent, stoere BBQ, kruiwagens vol bier, lampionnen, vlaggetjes, bloemen of Perzische kleden? Niets is te gek. Zelfs van je eigen achtertuin maakt Boenders de mooiste feestlocatie.

Uitvaart/condoleance

Een passende afscheidslocatie die niet voelt als een uitvaartlocatie. De Engelse Tuin biedt een bijzondere ambiance voor een afscheid. Maar ook binnen is er voldoende mogelijkheid om te zorgen voor een bijzonder afscheid. Na het afscheid van een dierbare is het fijn om nog even samen te zijn met familie en vrienden. Dat kan in een intieme sfeer, eventueel met koffie en broodjes of een hapje en een drankje. Heb je zelf een locatie in gedachten voor de uitvaart? Ook daar kan het team van Boenders je bijstaan met ideeën en catering.

Meer info

Bespreek je wensen met het team van Het Wapen van Beckum|Boenders. Zij doen er alles aan om er voor jou een onvergetelijke dag van te maken.

W www.wapenvanbeckum.nl
E Contactformulier
T 074 367 65 65

Restaurant Bij Boenders is tevens acceptant van de VVV Cadeaubon.

Of bekijk de website www.wapenvanbeckum.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12:00 - 22:00
donderdag 12:00 - 22:00
vrijdag 12:00 - 22:00
zaterdag 12:00 - 22:00
zondag 12:00 - 22:00

De bovengenoemde openingstijden zijn van Restaurant Bij Boenders


contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten
  • Kinderspeelhoek
  • Kinderstoel aanwezig
  • Oplaadpunt elektrische fiets
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter