1. 0/5
  '

  Doe-tips

  5 tips voor een geslaagde voorjaarsvakantie in Haaksbergen.

  Tijdens het voorjaar ontdek je Haaksbergen op een compleet nieuwe manier. Trek er deze voorjaar met jouw gezin op uit en breng een bezoek aan het centrum van Haaksbergen. Stap de bijzondere boetiekjes in. Liever zwemmen? Dat kan ook bij Zwembad de Wilder. Er is genoeg te doen in Haaksbergen!

 2. 5/5

  5.

  Workshop het Bouwlab

  Elk kind kent vast het boek "De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen"! Nog niet gelezen? Begin er dan maar snel mee, want we gaan alle kamers van de boomhut nabouwen met LEGO! Denk aan het zwembad met haaien, de bowlingbaan, het ondergrondse laboratorium, en nog veel meer

  De workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar. Aanmelden via r.pijper@dekappen.nl (beperkt aantal plaatsen beschikbaar)

 3. 4/5

  4.

  Kun jij de vloek van Hof te Langelo doorbreken?

  Zet alles op alles in de uitdagende escaperoom en vind de uitweg aan de hand van verrassende puzzels en sloten. De oude melkstal op het erf is volledig omgetoverd tot escaperoom. Een uitdagende room, met behoud van authentieke voorwerpen en met verrassende uitdagende puzzels, raadsels en sloten.

 4. 3/5

  3.

  Zwemparadijs

  De Wilder is subtropisch zwemparadijs met een groot recreatiebad met bubbelbaden, glijbanen en meer. Kinderen kunnen zich hier uren vermaken.

  Van spelen en zwemmen krijg je lekkere trek… Daar weten zij wel raad mee! Aan de zwembar en in het restaurant staan ze voor je klaar met een hapje, drankje, ijs en snacks.

 5. 2/5

  2.

  Sfeer van Weleer

  Het museum Sfeer van Weleer is ondergebracht in een oude boerenschuur die stamt uit 1860. De collectie geeft een uitgebreide kijk op historische stads- en plattelandstradities.

 6. 1/5

  1.

  Winkelen in Haaksbergen

  Zin om je garderobe aan te vullen met dé nieuwe voorjaarscollectie van dit jaar? In Haaksbergen zijn er genoeg leuke lokale winkels, waar je niet uit gekeken raakt! Breng een bezoekje aan Chantino óf Arjan&Co, hier vind je de hipste kleren volgens de laatste modetrends. Struin langs Schuurman Schoenen óf stap binnen bij Twents Genot voor een heerlijk Twents drankje of hapje.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Wat te doen met Pinksteren? 5 leuke tips op een rij!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Kunst in de Etalage

 3. Doe-tips

  Tips voor de meivakantie!

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

Tip je vrienden

facebook twitter