navigatie overslaan

Informatiecentrum De Wakel | Natuurmonumenten

Bij De Wakel in het Buurserzand kun je terecht voor een kopje thee of koffie met wat lekkers. Geniet van het prachtige uitzicht op het zonnige terras of schuil binnen voor de regen. Ook kun je hier leuke producten kopen, zoals natuurboeken, fietskaarten, knuffels en het welbekende bommelasbitter!

Vergaderen

De Wakel heeft een vergaderruimte die plaats biedt aan 12 personen. Daarnaast is het (beperkt) mogelijk om de inforuimte op de begane grond te huren. Hier is plaats voor maximaal 25 personen.

Faciliteiten

De vergaderruimte in De Wakel biedt plaats aan 12 personen. Een presentatiescherm, flip-over en Wi-Fi staan standaard tot je beschikking. Thee en koffie zijn inclusief (op basis van zelfverzorging). Lunch of diner kan op maat worden geleverd door horecabedrijven uit de omgeving. Als het weer het toelaat kan er buiten aan picknicktafels gegeten worden. De vergaderruimte is via een trap bereikbaar.

Ontdek het Buurserzand

Combineer het vergaderen met een mooie wandeling door het Buurserzand. Ook is het mogelijk om een GPS-, step-, ATB- of fietstocht bij te boeken. Of steek een dagdeel de handen uit de mouwen. De boswachter neemt je graag mee in dit prachtige natuurgebied!

Categorieën