De Kappen | Kunstzaal Haaksbergen

In ‘Kunstzaal Haaksbergen’ vinden regelmatig exposities plaats. Exposities van erkende kunstenaars, maar ook van geoefende niet beroepsmatige kunstenaars uit het dorp.

Iedere nieuwe expositie wordt op zondag officiëel geopend waarbij het publiek aanwezig kan zijn. Er is altijd een gastvrouw/heer aanwezig om het publiek informatie van betreffende de kunstenaar en zijn/haar werk te geven. De Kunstzaal wordt ook gebruikt voor lezingen, inleidingen bij voorstellingen en kleine concerten.

Openingstijden

Tentoonstellingen zijn te bezichtigen tijdens openingstijden op zaterdagen en zondagen van 14.00 tot 16.30 uur. Buiten deze openingstijden is een groepsbezoek op afspraak mogelijk, eventueel gecombineerd met een lezing of een hapje en een drankje. Ook tijdens de pauze van theatervoorstellingen en films is het mogelijk om de Kunstzaal te bezoeken.

COÖPERATIE DE KAPPEN

Kunstzaal Haaksbergen is onderdeel van Coöperatie De Kappen en is mogelijk gemaakt door een gift van Stichting Leppink-Postuma. Als huiskamer van Haaksbergen biedt Coöperatie De Kappen een bibliotheek, theater, filmhuis, kunstzaal, educatie, theatercafé (bar en keuken), ontmoetingsruimten, verhuurzalen en vergaderruimten. Als open, brede, ondernemende, sociaal-culturele voorziening voor en door Haaksbergenaren onderhoudt Coöperatie De Kappen intensieve relaties met scholen, verenigingen, sociale instellingen, ondernemingen en burgers.

Of bekijk de website www.dekappen.nl/kunstzaal/

Openingstijden

Tijdelijk gesloten


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter