navigatie overslaan

expositie

Fotobiënnale Haaksbergen

  • 21 mei - 31 okt 2022
  • 10:00
  • gratis

Ruim 200 opmerkelijke foto’s op ongewone locaties en geprint op bijzondere materialen. Laat je van eind mei tot en met oktober verrassen door deze indrukwekkende foto expositie in het dorpshart.

Dorpshart

De route van de vierde Fotobiënnale Haaksbergen slingert door het dorpshart; vanaf Museum Buurtspoorweg via de Spoorstraat naar de Pancratiuskerk op de Markt en van daar via een aftakking naar het Cultuurplein voor Theater De Kappen.

Wilt u zien wat de route is? Bekijk deze online:

Meer over de Fotobiënnale.....

Fotogroep Haaksbergen

Met de Fotobiënnale wil Fotogroep Haaksbergen nadrukkelijker naar buiten treden en zoveel mogelijk mensen laten meegenieten van fotografie als kunstuiting. De kiem is gelegd in 2014 tijdens de activiteiten rondom het 40 jarig jubileum. De buitenexpositie met foto’s in de prachtige natuurrijke omgeving van Haaksbergen, bleek een schot in de roos en dus voor herhaling vatbaar. Bijna alle leden van de Fotogroep Haaksbergen presenteren zich met eigen foto’s. Een aansprekend evenement: laagdrempelig en inspirerend voor de Haaksbergenaren, toeristen, recreanten en dagjesmensen die Haaksbergen aandoen.

Wanneer

21 mei - 31 okt 2022
  • dagelijks: uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Route verkrijgbaar Tourist Info: Boek & Buro, Spoorstraat.

Op de kaart

Meer leuke evenementen