Apsperge Maaltijdbox voor het Goede doel

Het aspergeseizoen is weer begonnen! Lionsclub Haaksbergen is met het initiatief gekomen om een asperge-actie te organiseren om niet alleen onze smaakpupillen te plezieren, maar ook om twee goede doelen naar keuze te steunen.

Wat zit er in de asperge-box?

In de box zijn streekgebonden producten als klasse AA-asperges, achterham, krieltjes, eieren en een fles witte wijn te vinden. Alle ingrediënten om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten voor jezelf of als verrassing bij iemand thuis. Het is een asperge-box voor twee tot drie personen.

Maak iemand blij met een culinaire verrassing

In deze tijd van beperkte persoonlijke contacten, is het overhandigen van een lekker asperge - pakket ook een leuke geste naar uw klanten, relaties en uw personeel. Leuk om te geven, leuk om te krijgen en bij het eten denkt met nog/weer aan u! Een prima investering, een leuk cadeau, heerlijk om te eten en een goed gevoel bij het goede doel!

Welke doelen worden gesteund?

Tijdens het bestellen kan je aangeven waar de opbrengst aan gedoneerd moet worden.
Dit jaar zijn er twee goede doelen geselecteerd:

  • Stichting OOC Camino OOC Camino biedt (na-)zorg bij kanker en zet zich in voor mensen die met kanker te maken hebben (of hebben gehad), hun partners, kinderen, ouders en andere naasten.
  • Een appeltje in het landschap De donatie zal worden gebruikt om het landschap rondom onze gemeente op te fleuren met fruitbomen. De fruitbomen worden voornamelijk geplaatst rondom bankjes in het natuurlandschap en langs fietsroutes.
De ingebouwde vitamines helpen tegen corona, we halen met de asperge een onvervalste en heerlijke voorjaarsbode in huis en we dienen goede doelen.

Hoe doe ik mee aan deze actie?

Door naar de bestellink van Lionsclub Haaksbergen te gaan kan je asperge maaltijdboxen bestellen voor 2 tot 3 personen voor een bedrag van €36,50. De aspergeboxen zullen op 10 en 11 mei worden uitgeleverd, dus vlak voor Hemelvaart. Afleveren van de pakketten is alleen mogelijk in Haaksbergen en omstreken. Mocht je het verder weg willen laten afleveren, neem dan contact op via

Of bekijk de website haaksbergen.lions.nl/asperge-maaltijdbox

Wanneer

Prijzen

  • € 36,50 Deelnameprijs

Locatie

Lionclub Haaksbergen

Adres
Scholtenhagenweg 36, 7481 VP Haaksbergen
Telefoon
053-5726768
E-mail
Website
haaksbergen.lions.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter