Rigters Online Bierfestival

22 brouwers presenteren 47 verschillende bieren online, live bands, interviews en veel meer! Rigters bier doet er alles aan om een zo echt mogelijke festival sfeer te creëren.

Hoe werkt het festival?

Bestel online je ticket

Met jouw ticket kies je een bierpakket naar keuze. Je hebt keuze uit totaal 5 pakketten met 11, 22 of 47 verschillende bieren van in totaal 22 Nederlandse Brouwers. Bij de platinum ticket zitten de 3 beste Rigters barrel aged bieren ooit!

Bestel hier jouw ticket

Verzenden

In de week voor het festival gaan de bieren in stevige dozen per post naar je toe. Je ontvangt een tracking nummer zodat je de bestelling kunt volgen. Afhalen is ook mogelijk in de week voor het festival.

Zoom in

Via de livestream vanuit de Brouwerij kan je het festival volgen. Op het programma staan interviews met deelnemende brouwers, de te proeven bieren komen aan bod en meerdere bandjes treden op. Iedere brouwer host zijn eigen virtuele ‘kraampje’, via een videoverbinding kan je ze individueel benaderen.

Mis het 2e Rigters online bierfestival niet! Zoom in op zaterdag 27 februari van 15.00 tot 22.00 via Facebook of Youtube

Meer Informatie

Info & Tickets: www.onlinebeerfest.com
E-mail:
Facebook: Rigtersbier

Wanneer

  • -

Locatie

Rigtersbier

Adres
Alsteedseweg 38, 7481RW Buurse
Telefoon
0640023606
E-mail
Website
www.rigtersbier.nl

Tip je vrienden

facebook twitter