Wandelen en Stamppot

Wandelen en stamppot eten, dé ingrediënten voor een heerlijke herfstbeleving! En geniet thuis na met een heerlijke stamppot van het Wapen van Beckum!

Genieten van de Twentse natuur in combinatie met een heerlijke stamppot maaltijd. Bij Het Wapen van Beckum kan het. De wandelroutes liggen al klaar, de lengte bepaal je zelf. Trek je wandelschoenen aan, ga met kinderen op zoek naar paddenstoelen, kastanjes en eikels of neem je camera mee en leg alle wonderen van de natuur vast. Geniet tijdens een wandeling van al het moois wat het Twentse herfstlandschap te bieden heeft!

De wandeling

De lengte van de wandelroutes varieert van 3,3 km tot 5 km. De routes nemen je mee door het dorp Beckum langs bestaande en verdwenen trefpunten, langs historische plekjes die je iets vertellen over de geschiedenis van het dorp en door het buitengebied langs oude erven, essen, weilanden en bosranden. Kortom, voor ieder wat wils!

Het arrangement

Een wandeling door de natuur levert naast de prachtige omgeving ook rode wangen en een frisse neus op. Haal daarom na afloop van de wandeling een heerlijke stamppotmaaltijd af bij het Wapen van Beckum zodat je er thuis lekker van kunt genieten. De wandelroute ontvang je per mail zodat je zelf kunt kiezen hoe laat je aan de wandeling begint. Laat even weten hoe laat je bij het Wapen van Beckum bent, en dan zorgen zij ervoor dat de stamppot klaarstaat als je terugkomt. Eerder of later terugkomen kan ook, bel dan naar 074-3676565 en dan zorgt de keukenbrigade ervoor dat de stamppot zo snel mogelijk warm is.

  • Stamppotmaaltijd: boerenkool óf zuurkool, rookworst, hachee, speklap en zuur | € 14,50 p.p. Op aanvraag is vegetarisch natuurlijk ook mogelijk!

Reserveren

Alleen op zaterdag en zondag, waarbij de stamppot af te halen is tussen 15.30 uur en 19.30 uur.
Kijk voor meer info op www.hetwapenvanbeckum.nl
T 074 367 65 65.

Wanneer

  • 14 okt - 31 dec 2020
    • elke zaterdag | - uur
    • elke zondag | - uur

Locatie

Het Wapen van Beckum | Restaurant Bij Boenders

Adres
Beckumerkerkweg 20, 7554 PV Beckum
Telefoon
074-367 65 65
E-mail
Website
www.wapenvanbeckum.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter