Workshop: Sidetable

Maak je eigen sidetable met de ervaren vrijwilligers van 't Gilde.

Ervaren vrijwilligers van ’t Gilde staan weer klaar om je iets te leren en ze hebben weer een mooi ontwerp gekozen, in degelijk Douglas hout - dus weerbestendig – of onbehandeld steigerhout. De afmeting is L100 x B40 x H85. Ze gaan je helpen bij het maken, zagen, boren, schaven, lijmen en beitsen. Kortom: ze gaan samen met jou, in een gezellige sfeer, weer creatief aan de slag om een mooi product van degelijk hout te maken.

Kosten

Steigerhout: € 25,00 p.p. (inc. koffie of thee)
Douglashout: € 35,00 p.p. (inc. koffie of thee)

Extra Service

Als extra service kunnen we bieden, dat de sidetable bij je thuis bezorgd wordt. Je kunt dat de workshop-ochtend doorgeven aan Chris Dijkhuis, die dan met een bus langskomt om te bezorgen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met woensdag 1 mei 2019 om 12.00 uur. Deze korte aanmeldtijd heeft te maken met het voorbereiden van de workshop en het inkopen van hout. Vermeld s.v.p. je keuze van houtsoort bij je aanmelding, zodat er voldoende hout beschikbaar is.

Meld je per e-mail aan secretaris@gildehaaksbergen.nl onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Het minimum aantal deelnemers per workshop is 5, het maximum aantal is 10. Wees er snel bij! Ervaring heeft geleerd dat deze workshops geliefd zijn. Je ontvangt ruim van te voren bericht of je geplaatst bent.

Wanneer

  • -
  • -

Locatie

't Gilde Haaksbergen

Adres
Industriestraat 51, Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter