Haaksbergse Fietsbridgedrive

De Fietsbridgedrive is een topintegrale wedstrijd over 36 spellen (6 ronden van 6 spellen). De gezellige drive wordt gespeeld op 6 verschillende horecalocaties in en om Haaksbergen.

Programma:

  • Vanaf 9.45 uur aanmelden bij Restaurant ’t Hagen, Scholtenhagenweg 36.
  • 10.15 uur - aanvang eerste ronde. Op de eerste locatie krijgt u koffie met krentenwegge.
  • Na de derde ronde krijgt u de lunch aangeboden op de locatie waar u zich dan bevindt.
  • 14.00 uur - start vierde ronde bridgen.
  • 16.10 uur - Slotronde, waarna u zich weer begeeft naar het beginpunt Restaurant ‘t Hagen voor de prijsuitreiking, om ± 17.45 uur.

De scores worden genoteerd met Bridgemates. Meesterpunten volgens de geldende NBB-schaal. Het inschrijfgeld bedraagt € 50.- per paar. Hierbij is inbegrepen: kopje koffie met krentenwegge, lunch tijdens de middagpauze en na afloop een lekker hapje.

Inschrijven

Deelname aan de fietsbridgedrive kan alleen met een inschrijving. Dit kan bij voorkeur per e-mail bij Hans Heitkamp, hansheitkamp@gmail.com, (telefoon: 053-5740505), met naam/adres/naam bridgepartner en NBB-nummers.

Betaling

Het bedrag van € 50.- per paar vóór 15 mei overmaken op IBAN-rekeningnummer: NL97INGB0005043050 t.n.v. Bridgeclub Haaksbergen –BCH- o.v.v. de naam van het bridgepaar. De definitieve bevestiging van uw inschrijving ontvangt u na 15 mei. Geen betalingen aan de zaal en geen aanmelding via de betaling! De inschrijvingen geschieden in volgorde van betaling.

Meer informatie

Meer informatie via Hans Heitkamp, T 053-5740505.

Voor de volledigheid vermelden wij dat de Bridgeclub Haaksbergen en de organisatoren van de fietsbridgedrive niet aansprakelijk zijn voor persoonlijk letsel en/of materiële schade.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 50,00 Deelnameprijs

Prijs per paar en inclusief kopje koffie met krentenwegge, lunch en na afloop een lekker hapje.

Locatie

Het Hagen

Adres
Scholtenhagenweg 36, 7481 VP

Tip je vrienden

facebook twitter