Fietstocht: De Boer Op

! Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, zijn samenkomsten en evenementen tot 1 sept a.s. verboden. Dit evenement is afgelast en gaat dus niet door.

Ga mee op de fiets en breng een bezoekje aan de deelnemende (boeren)bedrijven in de omgeving van Rietmolen. Zij openen hun deuren vandaag voor iedereen die een kijkje wil komen nemen.

Per deelnemer is een startbewijs á € 2.50, incl. route en koffiebon, te koop op 8 augustus bij de startplek op de parkeerplaats bij Zwembad De Wilder (Scholtenhagenweg) tussen 9.30 en 13.00 uur. Kinderen t/m 14 jaar kunnen gratis onder toezicht van een volwassene meefietsen. Het is verboden honden mee te nemen

Familie Bekkedam

De familie Bekkedam is het eerste gastbedrijf dat de deuren openzet. Op dit melkveebedrijf worden 180 koeien en bijbehorend jongvee gehouden (Planet Proof). Drie melkrobots zorgen er voor dat de koeien de hele dag door naar behoefte gemolken kunnen worden, maar ook kunnen weiden. Op deze locatie is tijd voor een kop koffie.

Maatschap Blanckenborg

De tweede locatie is het melkveebedrijf van maatschap Blanckenborg. Zij houden 160 melkkoeien en 90 stuks jongvee. Het melken gebeurt in een 2x12 stands visgraat melkstal.

Firma Nienhuis

Dan gaat de tocht richting de firma Nienhuis. Zij zijn specialist in grond- en sloopwerk, transport en recycling. Nienhuis heeft een omvangrijk en modern machinepark dat ook op deze dag te bekijken is. Op deze locatie is een springkussen voor de kinderen en worden pannenkoeken geserveerd.

Ter Braak Groenvoorziening Haardhout & Cultuurtechniek

Het laatste bedrijf in de route is ter Braak Groenvoorziening Haardhout & Cultuurtechniek. Hun specialisme is het aanleggen en onderhoud van kunst- en natuurgrasvelden en groenprojecten. Hier is er gelegenheid om nog wat na te praten onder het genot van een drankje.

Poster Fietstocht: De Boer Op

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 2,50 Deelnameprijs

Prijs is inclusief route en koffiebon.

Locatie

Start: Parkeerplaats Zwembad De Wilder

Adres
Scholtenhagenweg 32, 7481VP

Tip je vrienden

facebook twitter