Daniel Lohues

Daniël Lohues neemt u in deze nieuwe voorstelling mee op zijn zoektocht, waarbij hij juist vaak dingen vindt waar hij niet eens naar op zoek was. “Zoek je het vuur, blijkt het thuis te branden”. Onderweg vindt hij aanwijzingen in de natuur en het leven, heden en verleden. Hij verweeft zijn inspirerende muzikaliteit met persoonlijke liedteksten en verhalen die vaak uit ons collectieve geheugen lijken geput. Een voorstelling vol levenslust, vrijheid, vrolijkheid, heimwee, humor en troost brengt hem en ons via nieuw ontdekte plekjes weer terug bij de grond waarop de vlierstuik het zo goed doet.

Ook dit seizoen is Daniël weer in vele theaters in het land te zien. Nieuwe songs en waargebeurde verhalen over het leven en daarna, maar ook oudere nummers uit zijn inmiddels rijke oeuvre zullen klinken in deze nagelnieuwe voorstelling vol troost, relativering en humor. De zoektocht naar jezelf: waar kom je vandaan en waar ga je naartoe? Thema’s die Daniël op zijn eigen manier in een vorm weet te gieten. Wederom de garantie voor een onvergetelijke theater-avond.

Kaarten

Kaarten zijn te verkrijgen via www.dekappen.nl, T 053 5730250 of via de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur (vrijdag tot 12.00 uur) en een uur voorafgaand aan een voorstelling

Wanneer

Prijzen

  • € 23,50 Entreeprijs

Locatie

De Kappen | Theater

Adres
Blankenburgerstraat 40-42, 7481 EB Haaksbergen
Telefoon
053 5730200
E-mail
Website
www.dekappen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter