WAK: Praat mee, Denk mee en Doe mee

Cultuur Inspiratiesessie van de Gemeente Haaksbergen. “Praat mee, denk mee en doe mee!” aan het opstellen van de nieuwe cultuuragenda voor de komende jaren van onze gemeente.

Wij nodigen u graag uit voor de “Cultuur Inspiratiesessie” op dinsdagavond 13 juni vanaf 19.00 uur in Theater de Kappen.

In de nieuwe visie Haaksbergen 2030 is de ambitie uitgesproken dat Haaksbergen een bruisend dorp is met goede voorzieningen voor alle leeftijden. Een goed cultureel klimaat is daar onlosmakelijk aan verbonden. Met het opstellen van een nieuwe cultuuragenda, mede gedragen door inwoners en verenigingen, willen wij daar inhoud aan geven.

Graag willen wij met u in gesprek om te kijken hoe we het cultuurbeleid voor de komende jaren samen gaan vormgeven. Bij welke ontwikkelingen kunnen we aanhaken, welke kansen en bedreigingen zijn er? Welke wensen en ideeën leven er bij de inwoners van de gemeente Haaksbergen op het gebied van cultuur? Waar gaan we de komende jaren op inzetten? Kom dus naar de Cultuur Inspiratiesessie. Dat zal plaatsvinden op dinsdag 13 juni vanaf 19.00 uur in Theater De Kappen. Wij sluiten af met een netwerkborrel.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Theater De Kappen

Adres
Sterrebosstraat 2, 7481DD Haaksbergen
Telefoon
053 5730200
E-mail
Website
www.kulturhushaaksbergen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter