Musical BinnensteBuiten

Ben jij ook zo benieuwd naar het verhaal van Riley en haar emoties? Kom dan naar de geweldige, unieke eindpresentatie van Theaterschool Luna.

Het begon allemaal bij de geboorte van Riley. Haar handelingen worden allemaal bestuurd door haar emoties: Vrolijk, bang, verdrietig, boos en arrogant. Die om beurten het roer van Slagschip Riley overnemen en op die manier proberen te zorgen voor een evenwichtig leven.

Als de ouders van Riley naar San Francisco verhuizen, hebben Riley en haar emoties nogal wat moeite om zich aan te passen aan deze nieuwe omgeving. Plezier probeert alles nog van een positieve kant te bekijken, terwijl de andere emoties vooral ruziemaken over hoe ze het beste om kunnen gaan met de situatie waar ze in beland zijn. Verdriet beïnvloed zonder het zelf te willen al Rileys belevenissen aan en daardoor zinkt Riley weg in droefheid.

Als Plezier en Verdriet per ongeluk buiten het hoofdkwartier raken, is het zaak om zo snel mogelijk terug te keren voordat Rileys hele wereld instort. Of dat gaat lukken is de vraag...

Kaarten

Kaartverkoop via www.dekappen.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Locatie

Theater De Kappen

Adres
Sterrebosstraat 2, 7481DD Haaksbergen
Telefoon
053 5730200
E-mail
Website
www.kulturhushaaksbergen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter