navigatie overslaan

Een 4-daags evenement voor jong en oud!

Dwars door de Bouwvak

  • 05 - 8 aug 2023
  • Haaksbergen

Dwars door de Bouwvak is een 4-daags evenement van zaterdag 5 augustus tot en met dinsdag 8 augustus op de parkeerplaats bij eetcafé Dwars.
Met 4 verschillende dagen is er vermaak voor jong en oud

Zaterdagavond

trappen wij af met een een back to the 90's and 00's party, dit houdt in, de hits uit de jaren 90 en 00's in een vernieuwd jasje! Leuk voor jong en oud. (20:00 - 01:00 uur)

Zondag

is er een heuze Mega Mallorca Party hier wordt de sfeer uit het megapark in Mallorca naar de Hoeve gehaald! Wederom heel gezellig voor jong en oud! (15:00 - 23:00 uur)

Maandag

is het tijd voor de tweewielertocht met BBQ en livemuziek, met zowel routes voor de fiets, brommer als ook voor de motor is er voor een ieder wat wils. De route kan vanaf 11:00 uur worden opgehaald, de BBQ zal vanaf 17:00 uur zijn en daarbij een mooi stukje akoestische livemuziek van 2 talentvolle dames Opgave voor de fietstocht met BBQ is verplicht! (alleen meedoen met de BBQ is ook mogelijk)

Dinsdag

sluiten wij Dwars door de bouwvak af met 's middags een kinderspeelmiddag, geheel kosteloos voor kinderen tot en met 12 jaar, hierbij kun je denken aan schmink, springkussens en allerlei ander vermaak. 's avonds is het tijd voor de bekende bouwvak piratenparty met vinylbattle waarin zenders uit de regio het tegen elkaar opnemen en strijden om de Dwars door de Bouwvak wisselbokaal (19:00 - 23:00 uur)

Al met al een mooi 4-daags evenement voor jong en oud!

DWARS DOOR DE BOUWVAK - DE START VAN JOUW BOUWVAK

Wanneer

-
-
-
-

Meer leuke evenementen