Openingsfeest Molenstraat

Zaterdag 27 mei vieren we een feestje in het centrum, en deze keer in de Molenstraat.

Na de zware corona periode, werden we nogmaals verrast met een herinrichting van de straat. Afgelopen december is de laatste steen gelegd en beginnen nu langzaam weer de bloemetjes te bloeien in de nieuwe perkjes.

We gaan vooruitkijken en vieren dit met een feestelijke dag, met vrolijke activiteiten en speciale acties. We gaan deze dag ook stil staan bij rasondernemer Henk ter Avest, vorig jaar overleed hij op 84-jarige leeftijd. Zijn familie heeft in samenwerking met kunstenaar Jan te Kulve een prachtige plaquette gemaakt en krijgt een ereplaats in de vernieuwde Molenstraat. Zaterdag om 14.30 uur is de onthulling waarvoor ieder die geïnteresseerd is van harte welkom is.

Buurt & bedrijvenborrel om met elkaar deze dag te vieren nodigen we de buurt en centrumondernemers uit voor een gezellige borrel tussen 17.00 – 19.00 uur. De borrel start met een kennismaking bij onze nieuwste horeca aanwinst, De Viszaak. Maak kennis met Remco en zijn team. Daarna kan je door naar Café Zeezicht waar we deze dag met z’n allen afsluiten.


Programma Bij de verschillende winkels zijn leuke acties voor de bezoeker, krijgen ze wat lekkers en kunnen ze prijsjes winnen. Komt de bezoeker met de auto? Dan frissen we de vooruit even lekker op met een poetsbeurt. Ouders met kinderen kunnen even lekker ontspannen op het terras terwijl de kindjes spelen op het springkussen en genieten van een gratis glaasje ranja en lekkere verse popcorn.

Wanneer

  • -

Tip je vrienden

facebook twitter