navigatie overslaan

Huiskamerconcerten op 33 verrassende locaties

NoaberMuziek 2023

  • 10 dec 2023
  • 12:00- 18:00
  • gratis
  • Haaksbergen

NoaberMuziek brengt muziek in de huiskamers van gastvrije Haaksbergenaren. Kom binnen en geniet met ons mee. Iedereen is welkom: alle optredens zijn gratis te bezoeken!

In de donkere en soms eenzame decembermaand staat NoaberMuziek garant voor gezelligheid en verbondenheid. Door alle muzikale genres aan te bieden is het genieten voor iedereen. De optredens worden globaal tussen 12.00 en 18.00 uur op verrassende locaties kriskras door de gehele gemeente georganiseerd. We verheugen ons er nu al op dat vele enthousiaste muziekliefhebbers ‘en masse’ op de fiets stappen om samen met ons een prachtige en bijzondere muzikale middag te beleven.

NoaberMuziek leeft niet alleen bij de inwoners, maar ook bij de Haaksbergse ondernemers. Zonder hun steun was het niet mogelijk het festival te organiseren.

Hoe ziet zondag 10 december er uit?

We hebben weer ruim 30 huiskamers voor jullie. Om twaalf uur trappen we af in ruim 15 huiskamers tegelijk. Iedereen kan op eigen gelegenheid naar de optredens en de meeste huiskamers zijn rolstoeltoegankelijk (zie verderop in het overzicht). Om keuzestress te voorkomen, hebben we voor een simpeler schema gekozen: Alle concerten beginnen klokslag op het hele uur en duren een half uur. Dus je hebt een half uur om naar een volgende locatie te gaan.

  • Shift 1: 12.00 / 13.00 / 14.00 uur
  • Shift 2: 15:00 / 16:00 / 17:00 uur

Geniet van ruim dertig live acts (ruim 100 live optredens!) op bijzondere locaties. Plan een muzikale middag aan de hand van de speciale Festivalkrant of onze website . Aan het eind van de middag sluiten we af met de laatste set in weer ruim 15 huiskamers en daarna kun je bij horeca in het centrum nog lekker nagenieten (en je stempelkaart inleveren).

Stempelkaart

Bij het verlaten van een huiskamer/locatie krijg je een stempel op je stempelkaart. Deze liggen bij de huiskamers.
Tijdens NoaberMuziek kunnen 1 tot maximaal 6 locaties worden bezocht.

De stempelkaart (hoeft niet vol) kan je inleveren bij 1 van de deelnemende horeca. Vermeld op de achterzijde. Blijf lekker wat eten, want speciaal voor vandaag zijn er NoaberMenu’s.

Ieder kaartje doet mee in de loterij. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit Haaksbergen.

Op zaterdag 16 december kunnen de prijzen tijdens het Winter Wonder Event opgehaald worden bij de kraam van NoaberMuziek. We zijn daar aanwezig van 15.00 tot 20.00uur.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Toegang tot alle concerten is helemaal gratis.
Kom binnen en geniet mee!

Op de kaart

Meer leuke evenementen