Live Cooking

“Vakidioten die graag mogen kokkerellen.” Boudewijn en Boy te Koppele, vader en zoon, delen een passie voor koken. Waar het om culinaire verwennerij gaat, is hun niets te gek. Wanneer hun gasten met een tevreden gevoel uitbuiken, kan de dag voor de keukenmeesters van Live Cooking niet meer stuk.

Met succes heeft Boudewijn te Koppele het concept Live Cooking in de steigers gezet. De versterking die hij krijgt, dankzij de komst van Boy in het bedrijf, is meer dan welkom. Met de Cas Spijkers Academie heeft zoonlief een uitstekende leerschool achter de rug. En wat te denken van een leerbedrijf bij het gerenommeerde Zwolse etablissement De Librije? Twee jaar lang werkte Boy met de topkoks van Librijes Zusje en Librijes Atelier.

Het bedrijf Live Cooking kent drie onderdelen: Koken-op-locatie, Catering en Kookstudio. Die elk voor zich op een eigenzinnige manier invulling geven aan het fenomeen ‘tafelen’. De beide koks bereiden hun gerechten uitsluitend met verse ingrediënten. Eerlijke producten, bij voorkeur uit de eigen streek. Soepen, sauzen, salades. Vader en zoon schotelen hun gasten puur huisgemaakte lekkernijen voor. Desgewenst begeleid door een goed glas wijn. Daarvoor heeft Live Cooking een exclusief wijnhuis in de arm genomen. Daarnaast geeft Boy workshops in de Kookstudio.

Voor Boudewijn en Boy te Koppele draait alles om koken en gasten culinair in de watten leggen. Of het nou een warm en koud buffet betreft, een intiem etentje thuis of big party met alles erop en eraan? Twee fijnproevers of tweehonderd ? Met of zonder drank? In overleg wordt het helemaal afgestemd op de persoonlijke wensen van de gastheer of – vrouw. “Zeg maar hoe u het hebben wil en wij regelen het tot in de puntjes”.

Of bekijk de website www.live-cooking.eu

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter