Keuper

Waar ze ooit begonnen met het melk van hun eigen koeien zelf te verwerken (sinds 1979!) tot heerlijke kaas en zuivelproducten, focussen zich sinds 2022 alleen nog maar op kaas én op hun overheerlijke pasta.

Keuper Pasta

Pasta uit Twente dus! Sinds 2009 zijn ze namelijk begonnen om op hun eigen grond een nieuw soort graan te verbouwen. Het graan wordt vervolgens ambachtelijk gemalen tot meel en doordat ze dat op deze wijze doen, is er een nieuw streek-product ontstaan. Pasta, gemaakt in Twente, van graan van eigen akker! Daarnaast maken ze ook van het oud Nederlandse gewas 'Spelt' lekkere pasta. Ze maken diverse soorten, denk aan elleboogjes, (tricolore) spiralen, knietjes, schelpen, sliertjes, spaghetti en thema-pasta.

Keuper Kaas

Kaasboerderij Keuper: daar proef je naast veel kennis ook de jarenlange liefde voor het vak! De ambachtelijke boerenkaas wordt gemaakt van de melk van eigen koeien. Ze maken diverse soorten heerlijke boerenkaas. Denk aan smaken zoals naturel, brandnetel, knoflook, tomaat, lijf, komijn e.a. Bekijk de video van Keuper Kaas!

Winkel

De winkel is dus het juiste adres voor: de lekkerste zelf-gemaakte pasta, kaas en zuivelproducten. Diverse streek-producten zoals; jam, honing, eieren, ijs, fruit, prima kwaliteit aardappels en uien. De boerderij met boerderij-winkel staat in Hengevelde, aan de Goorsestraat 45.

Openingstijden

  • Vrijdag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur
  • Zaterdag geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Streekmarkt Delden

Keuper Pasta staat elke eerste zaterdag van de maand met een kraam op de Streekmarkt in Delden. Kom zeker eens langs, luister naar het boeiende verhaal en proef de specialiteiten die Keuper te bieden heeft!

Stukje geschiedenis

De boerderij is Hengevelde werd al in 1921 door de familie gestart. Zoals we al eerder schreven zijn ze sinds 1979 gestart met het maken van verse zuivelproducten. In 2009 kwam daar, naast de werkzaamheden van hun kaasboerderij, het zelf maken en drogen van diverse pasta's bij!

In 2022 hebben de Zuivel Broeders de productie van de zuivelproducten over genomen zodat ze zich volledig konden gaan richten op de productie van Kaas en Pasta.

Of bekijk de website www.keuperpasta.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 16:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter