Partyrestaurant 't Stien'nboer

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Partyrestaurant ’t Stien‘nboer is een perfecte locatie voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag, familiereünie, themafeest of personeelsuitje.

Er zijn meerdere feestzalen met ieder een eigen uitstraling en gelegen aan de indoorspeeltuin met springkussen en ballenbak. Het restaurant biedt een veelzijdigheid aan mogelijkheden voor (kinder)feesten. Liever thuis genieten van de culinaire talenten van de keukenbrigade? Maak dan een keuze uit het uitgebreide catering aanbod, van hapjes tot een compleet verzorgd buffet aan huis!

Arrangementen

Voor een volledig verzorgd feest biedt Partyrestaurant ’t Stien‘nboer verschillende arrangement die je zelf kunt samenstellen. Kies een leuke activiteit en combineer dit met één van de heerlijke buffetten of een uitstekend verzorgde barbecue. Klik hier voor meer informatie.

Themafeesten

Verras je gasten met een knallend feest met activiteiten passend bij het door jou gekozen thema. Er is van alles mogelijk. Ga je voor de Fun Air Dinershow, dan kun je een avond vol zang en dans en heerlijke gerechten uit verschillende landen verwachten. Hou je van een iets ruiger thema, kies dan voor een Westernavond met o.a. hoefijzergooien en lassowerpen. Er zijn diverse thema's mogelijk. Kortom, er zijn mogelijkheden zat om het iedereen naar de zin te maken! Klik hier voor meer informatie.

Kinderfeestjes

Ben je druk maar gun je je kind wel een leuk feestje? Geef dan met een gerust hart de organisatie van je kinderfeest uit handen aan 't Stien'nboer! Klik hier voor meer informatie.

Catering

Ook voor catering ben je bij Partyrestaurant 't Stien'nboer aan het juiste adres. Wil je alleen hapjes of verras je je gasten graag met een volledig verzorgd buffet? Of ga je liever voor een uitgebreide barbecue? Het kan allemaal!

Hapjes

Koude of warme hapjes, ook iets uitgebreider zoals broodje beenham met saus, erwtensoep met roggebrood en spek, tomaten- en/of groentesoep, belegde broodjes (ham/kaas).

Barbecue

Keuze uit verschillende soorten vlees, aangevuld met stokbrood en 3 sauzen, 2 salades, rauwkost, warme satésaus.

Warm- en koudbuffet

Verschillende soorten vlees en keuzegerechten. Ieder buffet wordt geserveerd met rundvleessalade, rauwkost, gebakken krieltjes, rijst, stokbrood met 3 sausjes.

Gratis bezorging in Haaksbergen, buiten Haaksbergen in overleg. Klik hier voor meer informatie.

Buffetten

Buffetten worden opgesteld in het restaurant. Er zijn vele mogelijkheden, zoals Warm- en Koudbuffetten, Schnitzel- of Hambuffet, Barbecuebuffet, Kidsbuffet, Tapasbuffet, Smikkel- of Snaaibuffet, Stamppotbuffet, IJsbuffet, Dessertbuffet, Ontbijt-, Lunch- en Brunchbuffet. Naast al deze buffetten is er nog een specialiteit, ‘Big Pan’. Dit is een grote pan die midden in de zaal wordt gezet. In deze grote pan wordt een compleet menu gebakken dat door middel van een buffetopstelling wordt gepresenteerd. Je kunt kiezen uit Knoespertjes, Kip Picasso of Beef Stroganoff. Klik hier voor meer informatie.

Twentse bruiloft (minimaal 40 personen)

Ook voor een echte Twentse (avond)bruiloft draait Partycentrum 't Stien'nboer de hand niet om! Volgens goed Twents gebruik ontbreekt het de gasten aan niets. Vier uur lang worden ze in de watten gelegd met koffie/thee en gebak, drankjes en warme en koude hapjes. Dit alles is uit te breiden met diverse mogelijkheden, zoals een taartenbuffet, broodje warm vlees, bittergarnituur en nog veel meer. Loat 't oe smaken! Klik hier voor meer informatie.

Of bekijk de website www.stiennboer.nl/partyrestaurant/

contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Nederlands
  • Vegetarisch
Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
Faciliteiten
  • Kinderspeelhoek
  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras
Diëten
  • Vegetarisch

Tip je vrienden

facebook twitter