1. 0/5
  '

  Doe-tips

  5 tips voor een geslaagde voorjaarsvakantie in Haaksbergen.

  Tijdens het voorjaar ontdek je Haaksbergen op een compleet nieuwe manier. Trek er deze voorjaar met jouw gezin op uit en breng een bezoek aan het centrum van Haaksbergen. Stap de bijzondere boetiekjes in! Óf ga uit je plaat en dans je gek bij dansstudio Steps. Liever zwemmen? Dat kan ook bij Zwembad de Wilder, zelfs in thema: Jodeldisco.

 2. 5/5

  5.

  Kun jij de vloek van Hof te Langelo doorbreken?

  Zet alles op alles in de uitdagende escaperoom en vind de uitweg aan de hand van verrassende puzzels en sloten. De oude melkstal op het erf is volledig omgetoverd tot escaperoom. Een uitdagende room, met behoud van authentieke voorwerpen en met verrassende uitdagende puzzels, raadsels en sloten.

 3. 4/5

  4.

  Jodeldisco

  Kom jodelen én zwemmen bij Zwembad de Wilder! Het zwembad wordt omgetoverd tot een skipiste, het personeel hijst zich in lederhosen en de DJ draait plaatjes die passen bij het thema. En het leukste van alles: je kunt je eigen Jodeldiploma halen.

 4. 3/5

  3.

  Wintersfeer van Weleer

  Benieuwd hoe vroeger de winter werd beleef in eind 1800? Rond de jaren 30 en de 50er jaren. Bekijk de originele kleding uit die periode met duwslee, schaatsen en muizen. Extra leuk: bekijk een kamer die antiek gemeubileerd is en waar je zelf mag fotograferen! Kom op 25 en 26 februari 2023 langs.

 5. 2/5

  2.

  Winkelen in Haaksbergen

  Zin om je garderobe aan te vullen met dé nieuwe voorjaarscollectie van dit jaar? In Haaksbergen zijn er genoeg leuke lokale winkels, waar je niet uit gekeken raakt! Breng een bezoekje aan Chantino óf Arjan&Co, hier vind je de hipste kleren volgens de laatste modetrends. Struin langs Schuurman Schoenen óf stap binnen bij Twents Genot voor een heerlijk Twents drankje of hapje.

 6. 1/5

  1.

  Dansen bij Dansstudio Steps

  Ga aan de slag met choreografie, mogen ze zich verkleden en worden er leuke dansspelletjes gedaan. De vakantieochtend is speciaal voor kinderen van 3,5 t/m 6 jaar. Je bent welkom op woensdag 1 maart van 9 - 10.30 uur! Wel even aanmelden van te voren!

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Tradities

  Paasvuren in Haaksbergen. Een eeuwenoude traditie die verbindt.

 2. Doe-tips

  Winkelen in het dorp Haaksbergen! Ontdek hier de leukste trendy winkels.

 3. Doe-tips

  Vier pasen in Haaksbergen! De 7 leukste tips voor een gezellig paasweekend!

 4. Natuur

  Trek je wandelschoenen aan en gaan: Buurserbeek & heideroute.

  Geschreven door Bertine

Tip je vrienden

facebook twitter