1. 0/5
  '

  Doe-tips

  5 tips voor in mei, van alles te doen in Haaksbergen

  In de maand mei is er weer van alles te doen in Haaksbergen. Hieronder een klein overzichtje met diverse leuke tips.

 2. 5/5

  5.

  Vaar mee met de Buurserpot

  Maak kennis met het boeiende verhaal van de Buurserbeek. Vaar mee met de fluisterstille replica Buurserpot. Superrelaxed, terwijl de schipper je bijpraat met (sterke) verhalen over de historie van de beek.

 3. 4/5

  4.

  Heerlijk wandelen

  Doe je wandelschonen aan en ga lekker naar buiten. In Haaksbergen zijn talloze kilometers aan prachtige wandelroutes. Wandelen in dit gebied geeft je een gevoel van vrijheid en verrijking, omdat geen enkel plekje hetzelfde is. Ontdek de veelzijdige natuur en kies jouw favoriete wandelroute van Haaksbergen.

 4. 3/5

  3.

  Maak een rit met de stoomtrein

  Het leukste uitje van Oost-Nederland. Maak een stoomtreinrit bij Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Vanaf het moment dat je een treinkaartje koopt stap je in een stukje spoorweggeschiedenis om te bewonderen én te beleven.

 5. 2/5

  2.

  Excursie door Waterpark Het Lankheet

  Wandelen met weetjes door Het Lankheet. Tijdens de maandelijkse publiekswandeling kom je van alles te weten over natuurgebied Het Lankheet en kom je op plekke die doorgaans niet vrij toegankelijk zijn. Een aanrader!

 6. 1/5

  1.

  Maak een stop voor een heerlijk ijsje!

  De vogels fluiten, bloemen en planten staan volop in bloei en het begint nu écht warmer te worden. En wat past er beter bij warm weer dan een verkoelend ijsje op zijn tijd? Bij Menotti of IJssalon Paul Wilderink en IJs van Winkelman kun je genieten van een ijsje. Ga voor ambachtelijk schepijs of een vers getapt softijsje! Voor elk wat wils.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Wat te doen met Pinksteren? 5 leuke tips op een rij!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Kunst in de Etalage

 3. Doe-tips

  Tips voor de meivakantie!

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

Tip je vrienden

facebook twitter