1. 0/7
  '

  Doe-tips

  Vier pasen in Haaksbergen! De 7 leukste tips voor een gezellig paasweekend!

  Vier pasen in Haaksbergen op een andere manier. Met tijd voor elkaar én voor tradities. Wat dacht je van een heerlijke paasbrunch, ga eieren zoeken. Of liever een échte traditie bijwonen: ga naar een paasvuur. Wij hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet!

  Onderstaande tips zijn van Pasen 2023. Zodra er meer informatie over 2024 bekend is wordt dat hier gepubliceerd.

 2. 7/7

  7.

  Lente in de schaapskooi

  Lente in de kooi, nieuw leven is er volop. De lammetjes laten met hun bléren luid van zich horen. Vandaag is het feest in de kooi, de lente wordt gevierd met leuke activiteiten voor jong en oud; lammetjes aaien, demonstratie schapendrijven en roofvogelshow.

 3. 6/7

  6.

  Paasbrunchen in Het Hagen

  Hmm... laat je verwennen bij Het Hagen met een heerlijke paasbrunch op eerste paasdag! Gedurende het brunchbuffet kun je kiezen uit smakelijke koude en warme gerechten. Met als afsluiter een heerlijk grand dessert buffet, om je vingers bij af te likken!

 4. 5/7

  5.

  Paasvuur Sint Isidorushoeve

  Volgens oud gebruik worden elk jaar op de 1e Paasdag de paasvuren in Twente ontstoken. Ook op zondag 9 april, eerste paasdag is er weer in Sint Isidorushoeve paasvuur op het zomerfeestterein aan de Goorsestraat.

 5. 4/7

  4.

  Paasbrunchen bij de Watermölle

  Uitgebreid brunchen tijdens Pasen? Dan kan zeker bij de Watermölle. Kom gezellig samen met vrienden of familie genieten van de heerlijke uitgebreide brunch. Tip: als je verzekerd wil zijn van een plekje, reserveer dan even!

 6. 3/7

  3.

  Rit met de stoomtrein

  Wil je iets bijzonders ondernemen tijdens het Paasweekend? Koop een treinkaartje en stap in een stukje spoorweggeschiedenis om te bewonderen én te beleven. De stoomtrein rijdt om 10.30, 12.45 en 15.00 uur.

 7. 2/7

  2.

  Paasmiddag bij Zwembad de Wilder

  Kom naar Paasmiddag op woensdag 5 april bij Zwembad de Wilder. Vind het gouden ei, maak je eigen masker óf kom eieren schilderen. De middag wordt afgesloten met eten van een patatje!

 8. 1/7

  1.

  Paasvuur Honesch

  Paasboakes zijn al eeuwenoude tradities, en ook dit jaar wordt er in de buurschap het Honesch volgens traditie op eerste paasdag de Paasboake ontstoken.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Tradities

  Paasvuren in Haaksbergen. Een eeuwenoude traditie die verbindt.

 2. Doe-tips

  Dit zijn de 7 leukste evenementen in februari & maart in Haaksbergen.

 3. Doe-tips

  5 tips voor een geslaagde voorjaarsvakantie in Haaksbergen.

 4. Overnachten

  Blijf slapen met een groep in Haaksbergen!

Tip je vrienden

facebook twitter