Doe-tips

Ga er op uit! De beste tips voor een onvergetelijk groepsuitje.

Leestijd 2 minuten 781 x bekeken

Er zijn in Haaksbergen genoeg mogelijkheden om er actief op uit te gaan met een groep, bijvoorbeeld voor een vriendenuitje, familievakantie óf teambuilding. Wij hebben de beste tips hieronder voor je op een rijtje gezet.

Geheimen ontrafelen
Zijn jullie gek op geheimen ontrafelen, escapen en onderlinge competitie? Escaperoom Hof te Langelo pijnigt je boerenverstand. Verbreek jij de vloek op de boerderij, zodat boer Henk weer kan melken? Bij Escaperoom Twente kan je tegelijkertijd tegen elkaar 'battelen' voor de snelste tijd. Revanche op je medestanders? Probeer het met Axe Throwing. Een krachtmeting van een hele andere orde, maar wie weet welke oerkrachten er bij jou boven komen.

Escaperoom Hof te Langelo
Escaperoom Hof te Langelo

Actie en natuurbeleving
Pak samen bij Ten Brinke in Rekken de kano voor een 'eilandentocht' over de Berkel. Onderweg even aanleggen voor een picknick. Een gezellige combinatie van actie en de natuur beleven. Net als een mountainbiketocht door het buitengebied van Haaksbergen. De gemarkeerde mountainbikeroutes zijn voor ieder niveau te doen en uitdagend. Van beginner tot ervaren mountainbiker.

Voor een onvergetelijke groepservaring vol avontuur en plezier, zet koers naar Captain jack. Hier vind je een schat aan activiteiten: klootschieten, vogelschieten, spannende GPS-tochten en nostalgische Oud Hollandse spellen. Of verken de omgeving op de coole kick bikes. Maar dat is niet alles! Na alle inspanning kun je genieten van heerlijk eten met diverse arrangementen. Captain Jack is de perfecte bestemming voor groepen die op zoek zijn naar opwinding, gezelligheid en culinaire verwennerij.

Buurserpot
Buurserpot

Volle vaart
Nou ja, volle vaart. De Buurserpot vaart zomers veelvuldig op en neer over de Buurserbeek. Hoog ligt het tempo van deze replica platbodem zeker niet. Maar goed ook. Dat geeft voldoende tijd om te genieten en te luisteren van de natuur, die er vanaf het water toch net anders uitziet, en van sterke verhalen en anekdotes van de schippers.

Ontdek het brouwen
Voeg een smaakvolle twist toe aan je groepsuitje met een meeslepende rondleiding bij Rigters Bier. Duik in het fascinerende brouwproces, leer de geheimen van ambachtelijk bier maken en geniet van proeverijen van hun meest verfijnde brouwsels. Deze ervaring zal je groep niet alleen vermaken, maar ook inspireren. Een onvergetelijk avontuur in de wereld van bier!

Samen blijven slapen
Met z'n allen in één familiehuis, groepsverblijf of ieder een eigen huisje op een recreatiepark. Dat kan zeker in Haaksbergen. Vooral als je de feestvreugde wil verlengen, zijn er diverse accommodaties in de buurt. Bekijk hier het tiplijstje met de beste groepsaccommodaties in Haaksbergen!

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Dit zijn de 6 leukste evenementen in december in Haaksbergen.

 2. Natuur

  In het buitengebied van Haaksbergen hoor je de stilte.

  Geschreven door Boswachter Ellen
 3. Doe-tips

  Dit zijn de 8 leukste evenementen in november in Haaksbergen.

 4. Doe-tips

  Dit zijn de 6 leukste evenementen in oktober in Haaksbergen.

Tip je vrienden

facebook twitter