1. 0/9
  '

  Doe-tips

  9 tips voor de meivakantie. Maak er een feestje van in Haaksbergen.

  Jippie! Het is weer meivakantie. Voor wie in de meivakantie eropuit gaat, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Een spetterende meivakantie maak je namelijk gewoon zelf, hier in Haaksbergen. Wij helpen je op weg, met deze onderstaande tips!

  Dat was hem weer, de meivakantie 2023! Zodra er meer informatie bekend is over 2024 wordt dat hier gepubliceerd.

 2. 9/9

  9.

  Spring Event!

  We springen een GAP in de lucht! Dit jaar vind in the GAP en op het voetbalveld tegenvoer, grote springkussens, stormbanen en speelelementen plaats.

 3. 8/9

  8.

  Heerlijk wandelen

  Doe je wandelschonen aan en ga lekker naar buiten. In Haaksbergen zijn talloze kilometers aan prachtige wandelroutes. Wandelen in dit gebied geeft je een gevoel van vrijheid en verrijking, omdat geen enkel plekje hetzelfde is. Ontdek de veelzijdige natuur en kies jouw favoriete wandelroute van Haaksbergen.

 4. 7/9

  7.

  Maak een rit met de stoomtrein

  Het leukste uitje van Oost-Nederland. Maak een stoomtreinrit bij Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Vanaf het moment dat je een treinkaartje koopt stap je in een stukje spoorweggeschiedenis om te bewonderen én te beleven.

 5. 6/9

  6.

  Meimarkt Haaksbergen

  Op zondag 7 mei is er weer meimarkt! Het gaat een gezellig voorjaarszondag in Haaksbergen worden. In de winkelstraten een grote braderie met een variëteit aan kramen van kleding en boeken tot sieraden en decoraties. Ook de winkeliers trekken naar buiten en hebben leuke acties in petto! De jongste inwoners van Haaksbergen bieden tweedehands spullen en speelgoed aan voor zachte prijzen. Verder staan er her en der in het dorp leuke kermisattracties zoals een draaimolen, zweefmolen, zwevende bank en springkussens.

 6. 5/9

  5.

  Springkussenfestival

  Een perfect uitje voor het hele gezin. Tijdens de periode van 29 april t/m 7 mei 2023 kunnen kinderen zich helemaal uitleven op meerdere springkussens! Kom gezellig langs en beleef een onvergetelijke dag bij ter Huurne Hollandmarkt! Entree is gratis!

 7. 4/9

  4.

  Kermis in Haaksbergen

  Op vrijdag 5 mei tot en met zondag 7 mei 2023 is het weer zover, de voorjaarkermis! Haal een lekkere suikerspin, oliebol of draai een rondje mee in de draaimolen.

 8. 3/9

  3.

  Excursie door Waterpark Het Lankheet

  Wandelen met weetjes door Het Lankheet. Tijdens de maandelijkse publiekswandeling kom je van alles te weten over natuurgebied Het Lankheet en kom je op plekke die doorgaans niet vrij toegankelijk zijn. Een aanrader!

 9. 2/9

  2.

  Maak een stop voor een heerlijk ijsje!

  De vogels fluiten, bloemen en planten staan volop in bloei en het begint nu écht warmer te worden. En wat past er beter bij warm weer dan een verkoelend ijsje op zijn tijd? Bij Menotti of IJssalon Paul Wilderink kun je genieten van een ijsje. Heerlijk en ambachtelijk schepijs, gemaakt van zuivel en vers fruit.

 10. 1/9

  1.

  Kofferbakmarkt bij Ter Huurne

  Struin over de Kofferbakmarkt bij Ter Huurne. Een geweldige kans voor zowel verkopers als bezoekers om te genieten van de markt en op zoek te gaan naar mooie koopjes. Het is een mooie kans om unieke items te vinden die je nergens anders kunt krijgen!

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Dit zijn de 7 leukste evenementen in juni in Haaksbergen.

 2. Doe-tips

  De 4 stoerste uitjes om te doen in Haaksbergen met je vader.

 3. Overnachten

  Vier je vakantie! De leukste campings voor kinderen in Haaksbergen.

  Geschreven door Eren
 4. Natuur

  Trek je wandelschoenen aan en gaan: Buurserbeek & heideroute.

  Geschreven door Bertine

Tip je vrienden

facebook twitter