Melkveeboerderij Smelt-Luttikhedde

Voor diverse groepen, boerderij-activiteiten! Kom naar de boerderij en beleef een leuke en leerzame dag om nooit te vergeten!

Bij melkveeboerderij Smelt-Luttikheddde vinden ze het onwijs leuk om kinderen te laten ontdekken en beleven op de boerderij.

Ze hebben voor elke leeftijdsgroep een leuk én leerzaam programma. Een programma, waarbij kinderen heel praktijkgericht bezig zijn en leren waar voedsel vandaan komt. Daarnaast bieden ze voor diverse groepen ook mogelijkheden voor een activiteit op onze boerderij, waarbij het belevend leren centraal staat!

Een les duurt gemiddeld 2,5 uur. Je kunt een les boeken op hun eigen website, maar ook direct een datum vastleggen, via de website: www.kiekeboeren.nl

Belevend leren op de boerderij

Kom naar de boerderij en beleef een leuke en leerzame dag om nooit te vergeten!

Een ontbijt of picknick tussen de koeien, een boerderijles, een boerderijspel, een bootcamp met allerlei "boerenspelen". Ze kunnen in overleg een leuk programma samenstellen, zodat het een leuke, leerzame excursie naar de boerderij wordt voor jong en oud zijn er mogelijkheden! Kijk vooral rond op onze website voor allerlei mogelijkheden, maar neem ook contact met ze op wanneer u mogelijkheden ziet!

Of bekijk de website www.smelt-luttikhedde.com/

contactinformatie

voorzieningen

Activiteiten
  • Actief
  • Creatief

Tip je vrienden

facebook twitter