1. 0/6
  '

  Doe-tips

  Dit zijn de 6 leukste evenementen in oktober in Haaksbergen.

  Uit in Haaksbergen! Want één ding is zeker, er is altijd wat te doen in Haaksbergen. We hebben de leukste evenementen in september voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar de complete agenda? Bekijk hier!

 2. 6/6

  6.

  Najaarstoomdagen

  Maak een schilderachtige rit in de stoomtrein door de kleurrijke herfstbladeren. Laat je meevoeren op een nostalgische reis. Échte aanrader!

 3. 5/6

  5.

  Heerlijcke Vintage

  Op zondag 1 oktober 2023 wordt Haaksbergen weer omgetoverd tot een vintage paradijs. Bezoek De Kappen tussen 11 en 17 uur voor de Heerlijcke Vintage, waar je de mooiste vintage schatten kunt ontdekken, van winterjassen tot bloemetjesjurken en prachtige sieraden tot trendy laarzen.

 4. 4/6

  4.

  Dag van de markt

  Markeer woensdag 26 oktober in je agenda, want het is weer tijd voor de Dag van de markt. Dit jaarlijks evenement belooft een dag vol activiteiten zoals boeiend straattheater, levende standbeelden die tot leven komen, een ballonnenclown, spannende speurtocht, traditionele boerendansers en zelfs een wedstrijd voor de leukste marktfoto. Mis dit feestelijke spektakel niet!

 5. 3/6

  3.

  Excursie door Waterpark Het Lankheet

  Wandelen met weetjes door Het Lankheet. Tijdens de maandelijkse publiekswandeling kom je van alles te weten over natuurgebied Het Lankheet en kom je op plekken die doorgaans niet vrij toegankelijk zijn. Een unieke kans!

 6. 2/6

  2.

  Culinaire Stoomtrein

  Wil je écht eens een keer iets unieks doen? Stap dan eens in de Culinaire Stoomtrein van Museum Buurtspoorweg en laat je verwennen door sterchef Lars van Galen van Restaurant 't Lansink. Tijdens de 2,5 uur durende rit geniet je van een 5-gangen diner met bijpassende wijnen. Op station Boekelo is er een korte tussenstop en kun je een kijkje nemen in de winterloods.

 7. 1/6

  1.

  Erik ten Hag toernooi

  Mis het Erik ten Hag International U12 Tournament niet! Dit eerbetoon aan Erik ten Hag brengt gerenommeerde internationale clubs uit Nederland, Duitsland en België naar de Veldmaat. Dit jaar is de tweede editie van dit eendaagse toernooi, dat vorig jaar een groot succes was met deelname van clubs zoals Ajax, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, FC Twente-Heracles Academie, Royal Antwerp en KV Mechelen. Een geweldige kans om jong voetbaltalent in actie te zien.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Tradities

  Paasvuren in Haaksbergen. Een eeuwenoude traditie die verbindt.

 2. Doe-tips

  Dit zijn de 7 leukste evenementen in februari & maart in Haaksbergen.

 3. Doe-tips

  5 tips voor een geslaagde voorjaarsvakantie in Haaksbergen.

 4. Overnachten

  Blijf slapen met een groep in Haaksbergen!

Tip je vrienden

facebook twitter