1. 0/6
  '

  Doe-tips

  Dit zijn de 6 leukste evenementen in december in Haaksbergen.

  Uit in Haaksbergen! Want één ding is zeker, er is altijd wat te doen in Haaksbergen. We hebben de leukste evenementen in december voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar de complete agenda? Bekijk hier!

 2. 6/6

  6.

  Voorlezen in de slaapkamer van Sinterklaas

  Toch wel spannend om in de slaapkamer van Sinterklaas te zijn. Dit jaar slaapt Sinterklaas in De Kappen. Op zaterdag 25 november en 2 december kun je naar een spannend Sinterklaas verhaal komen luisteren en aansluitend knutselen.

 3. 5/6

  5.

  NoaberMuziek

  NoaberMuziek brengt muziek in de huiskamers van gastvrije Haaksbergernaren. De optredens worden globaal tussen 12.00 en 18.00 uur op verrassende locaties kriskras door de gehele gemeente georganiseerd. We verheugen ons er nu al op dat vele enthousiaste muziekliefhebbers ‘en masse’ op de fiets stappen om samen met ons een prachtige en bijzondere muzikale middag te beleven.

 4. 4/6

  4.

  Winter Wonder Kerstmarkt

  Duik in de kerstbeleving van Haaksbergen. Laat je betoveren door de kerstsfeer met kraampjes vol decoraties, sieraden en kerstcadeaus. Vergeet de winkels niet, ze bieden niet alleen een scala aan cadeau opties, maar verrassen je ook met speciale acties. Laaf je livemuziek op diverse locaties en geniet van heerlijke glühwein, warme chocomelk en andere lekkernijen.

 5. 3/6

  3.

  Santa Run Haaksbergen

  Doe mee aan de eerste Rotary Santa Run in Haaksbergen. Ren (of wandel) het parcours verkleed als kerstman voor het goede doel. Rotary Haaksbergen organiseert deze middag en avond om geld in te zamelen voor lokale verenigingen, middenstand en de Stichting ALS Nederland. Wees er snel bij, want er zijn maar 500 plekken beschikbaar.

 6. 2/6

  2.

  Winterritten Stoomtrein

  Beleef een nostalgische reis met de traditionele winterriten van Museum Buurtspoorweg. Neem een kijkje in het museum en in de loods in Boekelo. Er valt zoveel te ontdekken! Voor de jonge ontdekkingsreiziger is er een spannende speurtocht. Ga samen met Jack de Stationskat op avontuur en ontrafel de geheimen van het lokaalspoor.

 7. 1/6

  1.

  Top2000 Quiz

  Doe mee met de Top2000 Quiz bij De Kappen en test jouw muzikale kennis terwijl je geniet van een gezellige avond. Of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon van leuke quizzen houdt, deze quiz is echt iets voor jou! Schrijf je in en verzeker jezelf van een geweldige avond vol muzikale uitdagingen. En er zijn natuurlijk leuke prijzen én de kans op Eeuwige ROEM!

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Ga er op uit! De beste tips voor een onvergetelijk groepsuitje.

 2. Natuur

  In het buitengebied van Haaksbergen hoor je de stilte.

  Geschreven door Boswachter Ellen
 3. Doe-tips

  Dit zijn de 8 leukste evenementen in november in Haaksbergen.

 4. Doe-tips

  Dit zijn de 6 leukste evenementen in oktober in Haaksbergen.

Tip je vrienden

facebook twitter