Hema

De Hema in Haaksbergen is te vinden in het centrum. De Hema beschikt over een ruim assortiment en een fraaie lunchroom.

De HEMA is een veelzijdige winkelketen met producten die bestemd zijn voor allerlei verschillende doelgroepen. Tot het assortiment behoren onder andere huishoudelijke artikelen, kleding, bureau-accessoires, kookgerei en allerlei seizoen en evenement gerelateerde artikelen voor b.v. Sint, Kerst, Pasen, , tuin, etc. De winkel is ingedeeld in “werelden”, zodat klanten doelgericht naar hun gewenste product kunnen zoeken. Zin in een kopje koffie of lunch? Hema beschikt over een fraaie lunchroom.

Hema Global

De Hema in Haaksbergen beschikt over een uitgebreid assortiment van de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen en bijzondere vormgeving voor verrassend lage prijzen. Met de Hema Global formule is Hema Haaksbergen de eerste in Nederland. Met deze formule wordt het assortiment aangepast naar de behoefte van de lokale klant.

Ontbijt & lunch

Voor een ontbijt, lunch of kopje koffie moet je in de fraaie lunchroom zijn. Met maar liefst 84 zitplaats kun je er goed vertoeven. Alles wordt vers bereid in de open keuken. Is het mooi weer? Dan kun je buiten zitten op het terras.

Hema is tevens acceptant van de VVV cadeaukaart.

Of bekijk de website www.hema.nl/

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag 09:00 - 18:00
zondag 10:00 - 18:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter