navigatie overslaan

Tips

Dit zijn de 11 leukste evenementen in juli in Haaksbergen.

 • Leestijd 2 min
 • Gelezen 256 keer
 • Geschreven door Corine

Uit in Haaksbergen! Want één ding is zeker, er is altijd wat te doen in Haaksbergen. Ga bijvoorbeeld naar het Zonnestraalfestival óf stap in de Buurserpot voor een mooie tocht over het water. We hebben de leukste evenementen in juli voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar de complete agenda? Bekijk hier!

 1. 11

  Rigters Speciaal Bierfestival - 27 jui

  Bierliefhebbers kunnen zich op zaterdag 27 juli verheugen op een geweldige dag vol plezier verfrissende bieren op het speciaalbier festival op de markt in Haaksbergen.

 2. 10

  Zonnestraal Festival - 28 juli

  Op zondag 28 juli is het eindelijk weer tijd voor Zonnestraal Festival. Misschien wel het meest chille festival van Haaksbergen en omstreken.

 3. 9

  Kunstmarkt in het Scholtenhagenpark - 21 juli

  Kunst kijken in Haaksbergen. Kom naar de kunstmarkt in het Scholtenhagenpark en laat je verrassen door de veelzijdigheid aan creativiteit. Ruim 100 kunstenaars zijn aanwezig met grote diversiteit aan kunst!

 4. 8

  Bijzondere Zomer Wandelingen in het Haaksbergerveen

  Bij vier wandelingen staat de schaapskudde centraal en vier wandelingen laten het unieke van het Haaksbergerveen zien.

 5. 7

  Boerenpicknick en Belevenisroute - 13 juli

  Bezoek ons melkveebedrijf! Kom genieten, ervaren en proeven tijdens de belevenisroute en de picknick met overheerlijke producten in onze weilanden.

 6. 6

  Fotobiënnale in Scholtenhagenpark

  In de Fotobiënnale vormen kunst en natuur een verrassend creatieve match. Laat je al fietsend of wandelend verrassen door indrukwekkende fotokunst in grootformaat verscholen in het prachtige groen van Haaksbergen.

 7. 5

  Avondwandelingen Veenverhalen

  Ga 's avonds op pad met een bevlogen gids en leer meer over het Haaksbergerveen. Tijdens vier avondwandelingen met verschillende thema's ontdek je de diverse facetten van dit
  betoverende gebied onder begeleiding van lokale experts.

 8. 4

  Beachvolleybal op de markt - 11 t/m 13 juli

  The Beach is Back! Drie dagen sportief volleybalvertier op het strand onder de toren van de Pancratiuskerk.

 9. 3

  Vaar mee met de Buurserpot

  Maak kennis met het boeiende verhaal van de Buurserbeek. Vaar mee met de fluisterstille replica Buurserpot. Superrelaxed, terwijl de schipper je bijpraat met (sterke) verhalen over de historie van de beek.

 10. 2

  Zomeravondwandeling DIO

  In juli en augustus worden de zomeravondwandelingen georganiseerd in de omgeving van Haaksbergen. Wandelt u ook mee?

 11. 1

  Potje Puzzelen

  Op de internationale puzzeldag kunnen we natuurlijk niet om een puzzelwedstrijd heen. In navolging op wat er in omliggende gemeenten al jaren wordt georganiseerd vond puzzelfanaat Tanja van Hoksebargse Reuring het tijd voor een Haaksbergse versie.

Wat vind je van dit artikel?

Geschreven door Corine