Winkelen

Verken de diversiteit aan lokale producten op de markt van Haaksbergen!

Leestijd 1 minuten 487 x bekeken

Elke woensdagochtend transformeert het hart van Haaksbergen zich in een bruisend en gezellige ontmoetingsplaats, want van 8 tot 13 uur vind je hier de levendige weekmarkt. Deze markt is dé plek waar de lokale gemeenschap samenkomt. Met een kleurrijke variëteit aan kraampjes en een breed scala aan producten is de weekmarkt een ware traktatie voor de zintuigen.

Stap binnen in een wereld van verse overvloed, want op de markt kun je genieten van de meest sappige groenten en fruit, rechtstreeks van lokale telers. De kleuren en aroma's van de kraampjes laten je watertanden terwijl je langs de stands vol versheid wandelt. Maar dat is nog niet alles, want de markt biedt ook een scala aan andere verleidelijke opties. Van kleding tot kaas, van vis tot brood en nog veel meer, elk kraampje heeft iets unieks te bieden.

Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten voor je culinaire creaties, trendy kledingstukken om je garderobe op te frissen, of gewoon wilt genieten van de heerlijke geuren en smaken, de weekmarkt in Haaksbergen heeft voor elk wat wils. Het is een plek waar lokale ambachtslieden en producenten samenkomen om hun waren te presenteren en waar bezoekers kunnen genieten van de veelzijdigheid en rijkdom van de stad.

Dus noteer het in je agenda: elke woensdagochtend van 8 tot 13 uur is de weekmarkt in Haaksbergen een niet te missen evenement.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Tradities

  Paasvuren in Haaksbergen. Een eeuwenoude traditie die verbindt.

 2. Doe-tips

  Dit zijn de 7 leukste evenementen in februari & maart in Haaksbergen.

 3. Doe-tips

  5 tips voor een geslaagde voorjaarsvakantie in Haaksbergen.

 4. Overnachten

  Blijf slapen met een groep in Haaksbergen!

Tip je vrienden

facebook twitter