1. 0/7
  '

  Doe-tips

  Dit zijn de 7 leukste evenementen in juni in Haaksbergen.

  Uit in Haaksbergen! Want één ding is zeker, er is altijd wat te doen in Haaksbergen. Ga bijvoorbeeld naar Veldmaat Bruist óf stap in de stoomtrein voor een culinaire rit. We hebben de leukste evenementen in juni voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar de complete agenda? Bekijk hier!

 2. 7/7

  7.

  De Veldmaat Bruist!

  Op 23, 24 en 25 juni 2023 is het weer zover! De Veldmaat Bruist. Het belooft gezellige dagen te worden voor jong en oud, met voor ieders wat wils.

 3. 6/7

  6.

  Groene Waaier Fietstocht

  Op zaterdag 3 juni is het zover, de Groene Waaier Fietstocht Landschapsbeheer en Biodiversiteit. Je fietst onder andere langs het Lankheet, Haaksbergerveen, Schaapskooi en Buurserzand.

 4. 5/7

  5.

  IVN Slootjesdag

  Ben je ook benieuwd welke waterbeestjes er leven in de sloot? Het zal je verbazen! Kom schepnetvissen op zaterdagochtend 3 juni.

 5. 4/7

  4.

  Culinaire Stoomtrein

  Dineren op een bijzonder plek in Twente? Dat kan in een pop-up restaurant in een rijdende stoomtrein van Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen.

 6. 3/7

  3.

  Wandelen naar de schaapskudde onder leiding van het IVN

  De stichting Schaapskudde Horstervennehoes organiseert in samenwerking met het IVN-wandelingen in het Haaksbergerveen. De wandeling is onder begeleiding van een IVN-gids.

 7. 2/7

  2.

  Motorcross-wedstrijd

  De H.A.M.C. organiseert de eerste motorcross-wedstrijden op zaterdag 25 en zondag 26 maart. Op zaterdag zijn de uitwisselingswedstrijden (UMX) en op zondag de veteranencross.

 8. 1/7

  1.

  IVN Modderdag

  Kom je ook lekker spelen in het zand en met water? Lekker kliederen in de modder. Daarnaast zijn er een paar kabouters in de tuin neergezet waar je spelletje kan doen.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Dit zijn de 6 leukste evenementen in oktober in Haaksbergen.

 2. Doe-tips

  6 tips voor een geslaagde herfstvakantie in Haaksbergen!

 3. Winkelen

  Verken de diversiteit aan lokale producten op de markt van Haaksbergen!

 4. Doe-tips

  Het verborgen smulparadijs! De 6 lekkerste lunchplekjes in Haaksbergen.

Tip je vrienden

facebook twitter