1. 0/7
  '

  Doe-tips

  Dit zijn de 7 leukste evenementen in september in Haaksbergen.

  Uit in Haaksbergen! Want één ding is zeker, er is altijd wat te doen in Haaksbergen. We hebben de leukste evenementen in september voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar de complete agenda? Bekijk hier!

 2. 7/7

  7.

  Open Monumentendagen Haaksbergen

  Ontdek de rijke geschiedenis van Haaksbergen tijdens de Open Monumentendagen. Gedurende dit jaarlijkse evenement worden historische gebouwen en bezienswaardigheden opengesteld voor het publiek, waardoor je een uniek kijkje kunt nemen in het verleden van dit prachtige dorp!

 3. 6/7

  6.

  Schuttersfeesten Haaksbergen

  Van 1 t/m 3 september worden de schuttersfeesten georganiseerd in en rond het Schuttershoes in Haaksbergen. Naast de traditionele onderdelen is er een uitgebreid programma in de feesttent.

 4. 5/7

  5.

  Maisdoolhof Buurse

  Betreed het avontuurlijke doolhof van Buurse en laat je meevoeren door de betovering van het maisdoolhof. Navigeer door kronkelende paden omringd door torenhoge maisplanten en beleef plezier voor het hele gezin. Verlies jezelf in deze levendige puzzel en geniet van een onvergetelijk uitje vol lachende gezichten en gedeelde momenten. Een bezoek aan het maisdoolhof in Buurse staat garant voor een zomerse sensatie!

 5. 4/7

  4.

  Keep them rolling

  Duik in de geschiedenis op een unieke manier met "Keep Them Rolling". Dit bijzondere evenement in St. Isidorushoeve neemt je mee terug in de tijd met prachtige historische voertuigen uit verschillende periodes. Bewonder de zorgvuldig gerestaureerde collectie en ervaar de nostalgie van vroegere tijden. Een must-see voor liefhebbers van geschiedenis en oldtimers. Beleef de tijd van weleer tijdens "Keep Them Rolling" in Haaksbergen.

 6. 3/7

  3.

  Wandelen met gids naar de Schaapskudde

  Ga samen met een deskundige gids op avontuur en zoek de schaapskudde op. Luister onderweg naar boeiende verhalen over de flora en fauna die gedijen in het veengebied. Ontdek de unieke eigenschappen van dit Nederlandse veenlandschap. Bij de kudde aangekomen, kunt u vragen stellen aan de schaapherder en van dichtbij ervaren hoe het hoeden van de kudde in zijn werk gaat. Een leerzaam en boeiend uitje voor natuurliefhebbers!

 7. 2/7

  2.

  Kennedymars Haaksbergen

  Mis de 34e editie van de Kennedymars niet op 15 en 16 september. Dit grootse internationale wandelevenement trekt duizenden enthousiaste wandelaars aan. Verken Haaksbergen en de omgeving tijdens wandeltochten door zowel Nederland als de grensregio. Kies vrijdagavond voor de uitdaging van de 80 km-route, terwijl de kortere afstanden van 42, 21 en 10 km op zaterdag starten. Een sportieve ervaring die je niet wilt missen!

 8. 1/7

  1.

  Fashion Feest in Haaksbergen

  Mode-liefhebbers opgelet! Het is tijd om je klaar te maken voor een onvergetelijke dag vol fashion. Op zaterdag 30 september ligt er een knalroze loper van 17 meter lang en 3 meter breed klaar in het centrum van Haaksbergen. Een unieke kans om de nieuwste trends en looks te bewonderen en te genieten van een geweldig fashion feestje. Scoor daarna direct je nieuwe outfit in de winkel!

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Dit zijn de 6 leukste evenementen in oktober in Haaksbergen.

 2. Doe-tips

  6 tips voor een geslaagde herfstvakantie in Haaksbergen!

 3. Winkelen

  Verken de diversiteit aan lokale producten op de markt van Haaksbergen!

 4. Doe-tips

  Het verborgen smulparadijs! De 6 lekkerste lunchplekjes in Haaksbergen.

Tip je vrienden

facebook twitter