1. 0/8
  '

  Doe-tips

  Dit zijn de 8 leukste evenementen in november in Haaksbergen.

  Uit in Haaksbergen! Want één ding is zeker, er is altijd wat te doen in Haaksbergen. We hebben de leukste evenementen in november voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar de complete agenda? Bekijk hier!

 2. 8/8

  8.

  Charlie-times

  Zin om helemaal uit je plaat te gaan? Kom dan naar Charlie-times en beleef de jaren 80 weer helemaal opnieuw. Voetjes van de vloer en genieten van de discotijd!

 3. 7/8

  7.

  Pingelloop

  Op 5 november kun je deelnemen aan de jaarlijkse Pingelloop georganiseerd door atletiekvereniging AVH. Geniet van de natuur in het schitterende natuurgebied het Lankheet, samen met andere hardloop- en wandelfanaten. Deze recreatieloop draait om plezier hebben en lekker sporten, zonder competitie. Bovendien draagt een deel van het inschrijfgeld bij aan het behoud van het Landgoed Lankheet. Een geweldige manier om actief bezig te zijn en tegelijkertijd de natuur te ondersteunen!

 4. 6/8

  6.

  Intocht Sinterklaas

  Hij komt, hij komt..... die lieve, goede Sint. Dit jaar komt hij met zijn vrolijke pieten weer in Haaksbergen.

 5. 5/8

  5.

  Culinaire Stoomtrein

  Wil je écht eens een keer iets unieks doen? Stap dan eens in de Culinaire Stoomtrein van Museum Buurtspoorweg en laat je verwennen door sterchef Lars van Galen van Restaurant 't Lansink. Tijdens de 2,5 uur durende rit geniet je van een 5-gangen diner met bijpassende wijnen. Op station Boekelo is er een korte tussenstop en kun je een kijkje nemen in de winterloods.

 6. 4/8

  4.

  Koopzondag Haaksbergen

  Bezoek Haaksbergen tijdens de koopzondag voor een heerlijk dagje winkelen. Hier vind je voor elk wat wils, van lokale boetiekjes tot bekende ketens zoals Hema, Takko Fashion, Hunkemöller en Arjan&CO. Geniet van de gastvrijheid van de horeca met een kop koffie, een smakelijke lunch of een ontspannen drankje na het shoppen. En het beste van alles: parkeren is gratis! Vergeet echter niet je parkeerkaart te gebruiken in de blauwe zones om een boete te voorkomen. Zo kun je zorgeloos dat ene extra shirtje scoren!

 7. 3/8

  3.

  Bommelasloop

  Mis de traditionele Bommelasloop niet, die al vele jaren plaatsvindt! Deze populaire hardloopwedstrijd wordt tweemaal per jaar gehouden, in het voorjaar op de derde zondag in mei en in het najaar op de derde zondag van november. Het is een geweldige gelegenheid om jezelf uit te dagen en deel te nemen aan een lokale hardlooptraditie. Zet deze data in je agenda voor sportieve hoogtepunten in het voor- en najaar!

 8. 2/8

  2.

  Shaffy & Brass

  Mis het bijzondere concert "Shaffy & Brass" niet, gepresenteerd door de Haaksbergse Harmonie in samenwerking met zangeres Micheline Van Hautem en special guest Jos Jansen op bastrombone. Geniet van de betoverende chansons van Ramses Shaffy, prachtig vertolkt door Micheline, en begeleid door het concertorkest van de Haaksbergse Harmonie. Deze avond is opgedeeld in twee delen, met een indrukwekkend repertoire van het concertorkest voor de pauze. Een muzikale ervaring om naar uit te kijken!

 9. 1/8

  1.

  Sint Nicolaas wandeling

  Doe mee aan de unieke wandeltocht "Wandel mee met Sinterklaas" en kies uit afstanden van 30, 20, 15, 10 of 5 kilometer. Samen met de goedheiligman verken je prachtige natuurgebieden in de omgeving van Haaksbergen. Deze gevarieerde tocht voert je onder andere door het schilderachtige Buurserzand en het natuurreservaat Haaksbergerveen. Een onvergetelijke manier om de natuur te ontdekken en in de sfeer van Sinterklaas te komen!

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Wat te doen met Pinksteren? 5 leuke tips op een rij!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Kunst in de Etalage

 3. Doe-tips

  Tips voor de meivakantie!

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

Tip je vrienden

facebook twitter