navigatie overslaan

Doe-tips

Wat te doen met Pinksteren? 5 leuke tips op een rij!

 • Leestijd 2 min
 • Gelezen 990 keer
 • Geschreven door Corine

Pinksteren in Haaksbergen: lentekriebels en zin in de zomer! Het ideale weekend om erop uit te trekken. Kom tot rust in één van onze natuurgebieden, zoek de bruisende binnensteden van Twente op of ga op pad met het gezin. Genoeg te doen tijdens het Pinksterweekend!

 1. 5

  Pinksterfeesten Beckum

  Het is dan wel net buiten onze gemeentegrens, maar met een paar keer trappen ben je er: Beckum! De Pinksterfeesten Beckum staan bij menigeen in Twente op de agenda. Een vol programma voor jong én oud, optredens, duizenden bezoekers en 3 hectare feestterein.

 2. 4

  Bekijk Twente vanaf het water

  Wandelen is hier heerlijk, fietsen ook, maar wist je wel dat Twente ook hartstikke mooi is vanaf het water? Stap in de Buurserpot, vaar mee en luister naar de verhalen van de enthousiaste schipper. Liever zelf actief? Huur dan een kano bij Ten Brinke en peddel jezelf van Duitsland naar Rekken óf kies voor de eilandentocht. Rekken is vanaf Haaksbergen zo'n 10 minuutjes met de auto.

 3. 3

  Picknicken bij het Buursermeertje

  Stel je eens voor: bij lekker weer ga je pootje baden in het meertje en picknicken doe je in het zand of op het gras. De weg er naar toe kom je van alles tegen: heidevelden met 100 jaar oude jeneverbessen, stukjes groen bos en akkers die zich afwisselen. Een echt avontuur! Niet vergeten om je eventueel rotzooi weer mee te nemen.

 4. 2

  Kom bij ons overnachten!

  Een vluchtig bezoek is leuk, maar nog leuker is om een weekendje in Haaksbergen te blijven 'hangen'. Geniet van onze gastvrijheid, de rust, de frisse lucht en de overdaad aan natuur. Jezelf opladen gaat helemaal vanzelf! Vol energie, goede moed en boordevol herinneringen kan je dan weer naar huis. We hebben genoeg leuke plekken om te overnachten en om je energie bij te tanken!

 5. 1

  Freshtival Enschede

  Met een half uur op de fiets kom je aan bij het Rutbeek en daar kun je je opmaken voor een onvergetelijk weekend met de beste artiesten. Jaar in, jaar uit zorgt Freshtival voor de gaafste optredens, verschillende podia, chillplekjes en een echte zomervibe!

Wat vind je van dit artikel?

Geschreven door Corine