navigatie overslaan

Doe-tips

Tips voor de meivakantie!

 • Leestijd 2 min
 • Gelezen 933 keer
 • Geschreven door Corine

Het is alweer bijna meivakantie! Genoeg tijd om met het gezin iets leuks te ondernemen. We hebben speciaal voor jullie wat tips op een rij gezet! Zien we je in Haaksbergen deze vakantie?

 1. 7

  Kun jij de vloek van Hof te Langelo doorbreken?

  Zet alles op alles in de uitdagende escaperoom en vind de uitweg aan de hand van verrassende puzzels en sloten. De oude melkstal op het erf is volledig omgetoverd tot escaperoom. Een uitdagende room, met behoud van authentieke voorwerpen en met verrassende uitdagende puzzels, raadsels en sloten.

 2. 6

  Zwempret

  De Wilder is subtropisch zwemparadijs met een groot recreatiebad met bubbelbaden, glijbanen en meer. Kinderen kunnen zich hier uren vermaken! Voor de lekkere trek is er gelukkig een zwembar en restaurant. Patatje, ijsje, snack: voor je het weet heb je weer voldoende energie om verder te gaan met zwemmen!

 3. 5

  Kaartje knippen!

  Ga even helemaal terug in de tijd met een bezoek aan Museum Buurtspoorweg! Ruik de geur van de kolen, vergaap je aan de grote locomotieven en stap in de stoomtrein voor een echte rit. Help jij de conducteur met kaartjes knippen?

 4. 4

  Pitch & Putt

  Ga voor een middagje Pitch & Putt! Het golfspel dat je op een kleine baan speelt, is leuk voor jong én oud! Je hebt geen ervaring nodig om te kunnen deelnemen dus ideaal voor beginners & gevorderden.

 5. 3

  Belevend leren op de boerderij!

  Hey, dat is leuk! Koekeloeren bij de boer. Bij Melkveeboederij Smelt-Luttikhedde hebben ze voor elke leeftijdsgroep een leuk en leerzaam programma! Kinderen zijn heel praktijkgericht bezig en leren waar voedsel vandaan komt.

 6. 2

  Vaar mee met de Buurserpot

  Geniet van de flora en fauna rond de Buurserbeek en bekijk het eens vanaf het water! De schipper vertelt je sterke verhalen over de historie van de beek! De tocht duurt ongeveer 1 uur.

 7. 1

  Op naar de kinderboerderij!

  Een kinderactiviteit die nooit zal vervelen: het bezoeken van een kinderboerderij. Op Kinderboerderij Scholtenhagen in Haaksbergen vind je tal van diersoorten, van Lakenvelder koeien tot prachtige volièrevogels. Tussendoor kunnen de kleintjes zich uitleven in het speelweitje.

Wat vind je van dit artikel?

Geschreven door Corine