navigatie overslaan

Doe-tips

Feest! De beste tips op een rij voor het meispektakel in Haaksbergen.

 • Leestijd 2 min
 • Gelezen 6718 keer

In Haaksbergen gaat de meimarkt al ruim 100 jaar terug, een écht begrip in Haaksbergen. Dit jaar hebben we vier dagen spektakel voor iedereen. Kermis, kinderrommelmarkt, Meimarkt tot aan de koopzondag. Bekijk hieronder alle tips!

 1. 6

  Meimarkt Haaksbergen

  Struin op zondag 2 juni door Haaksbergen. Van de Molenstraat tot aan het einde van de Spoorstraat kun je slenteren langs de winkels en de kramen op de meimarkt. Vind je unieke parels op de markt en geniet ondertussen van live muziek!

 2. 5

  Feest bij de Kornuiten

  Tijdens het MeiSpektakel mag een gezellige borrel in de avond niet ontbreken! Schuif daarom vanaf 20:00 uur sowieso even aan bij de Kornuiten voor muziek en heel veel gezelligheid.

 3. 4

  Kermis in Haaksbergen

  Op donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni 2024 is het weer zover, de kermis. En wel de grootste in jaren! Haal een lekkere suikerspin, oliebol of draai een rondje mee in de draaimolen. Met op zaterdag een prikkelarme kermis van 10 tot 12 uur!

 4. 3

  Rotary Speelmiddag

  Kinderen tot en met 14 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan sport, spel, techniek, dans & cultuur. De Rotary organiseert deze middag in het kader van het MeiSpektakel en de zaterdag is bij uitstek dé Familiedag.

 5. 2

  Kinderrommelmarkt

  Bij veel kinderen staat de jaarlijkse kinderrommelmarkt tijdens de meimarkt al met een rood kruis in de agenda. Dat geeft ouders een reden voor een grote voorjaarsschoonmaak en spullen uit te zoeken voor de verkoop. Struin over de markt, voor zachte prijsjes bieden de kinderen tweedehandsspullen aan.

 6. 1

  MeiSpektakel

  En dat is natuurlijk nog niet alles! Strijd mee voor de Pentalty Bokaal, Ren je Rot en ontdek cultuur bij de GAP. Maak er een mooi MeiSpektakel van met z'n allen!

Wat vind je van dit artikel?